Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Nou transfer pentru Barcelona. Are 20 de ani şi a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător în campionatul din care vine

BREAKING NEWS | Nou transfer pentru Barcelona. Are 20 de ani şi a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător în campionatul din care vine

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a a ajuns la un acord pentru transferul unui japonez de 20 de ani, internaţional în naţionala niponă.

FC Barcelona a ajuns la un acord cu echipa japoneză Kashima Antlers pentru transferul atacantului Hiroki Abe. Niponii au emis un comunicat în care se arată că după vizita medicală Abe va semna actele. 

Jucătorul a debutat şi în naţioala Japoniei, acolo unde e folosit însă, pe postul de mijlocaş. Abe a ajuns la Kashima în 2017, iar în 2018 a fost desemnat cel mai bun tânăr din campionatul nipon. 

Abe a vorbit despre transferul la Barcelona, despre care a spus că: "a fost o decizie dificilă", în contextul în care echipa sa se află în mijlocul sezonului. "Am o dorinţă extrem de mare de a avea parte de o nouă provocare, la Barcelona. Plecând de la ce am acumulat la Kashima voi căuta să evoluez zi de zi, moment de moment", a spus japonezul. 

Hiroki Abe a fost dorit de Barcelona pentru a-l folosi, în primă fază, la echipa a doua a clubului. 

Joi catalanii anunţaseră un alt transfer. Cel al lui Louie Barry, un atacant englez în vârstă de 16 ani. El a semnat cu FC Barcelona şi a fost prezentat oficial de gruparea catalană.

Barry face parte din proiectul de viitor al clubului blaugrana şi se va alătura Academiei La Masia.

De serviciile sale s-au mai arătat interesate PSG şi Manchester United, dar tânărul fotbalist crescut de West Bromwich a ales gruparea catalană.

 

Afla mai multe despre: barcelonakiroki abejaponiatransfer 

viewscnt
Articole similare