Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Numele "greu" de la Juventus care pleacă în zona Golfului! Fotbalistul se află în Qatar, unde îşi negociază contractul

BREAKING NEWS | Numele "greu" de la Juventus care pleacă în zona Golfului! Fotbalistul se află în Qatar, unde îşi negociază contractul
Comentarii

Atacantul lui Juventus, Mario Mandzukic (33 de ani), se află în Doha, unde îşi negociază contractul cu următoarea sa echipă, Al Duhail, unde va redeveni coleg cu Medhi Benatia.

Mario Mandzukic pleacă de la Juventus

Aventura lui Mandzukic la Juventus se va sfârşi în această iarnă. Croatul va pleca la Al Duhail, în Qatar, acolo unde a fost dorit şi în vară. Totuşi, în acel moment, atacantul a considerat că încă îi poate fi de ajutor actualei campioane a Italiei, dar Murizio Sarri nu s-a mai bazat pe el. 

Mandzukic nu a jucat în acest sezon pentru Juventus, în nicio competiţie. 

În ultimele săptămâni, Mandzukic a fost contactat de mai multe cluburi din zona Golfului, dar Al Duhail a câştigat licitaţia pentru vârful croat. 

De-a lungul carierei, Mandzukic a jucat la: NK Zagreb, Dinamo Zagreb, Wolfsburg, Bayern Munchen, Atletico Madrid şi Juventus. 

188 de goluri a marcat croatul în fotbalul profesionist. 

 

Afla mai multe despre: mario mandzukictransfer mario mandzukicjuventus 

viewscnt
Articole similare