Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | O nouă şansă pentru Florin Andone la Galatasaray? Radamel Falcao e blestemat: s-a accidentat din nou

BREAKING NEWS | O nouă şansă pentru Florin Andone la Galatasaray? Radamel Falcao e blestemat: s-a accidentat din nou

Stranieri

Comentarii

Radamel Falcao e urmărit de ghinion şi la Galatasary. După ce s-a accidentat la începutul perioadei din Turcia, acum atacantul "s-a rupt" din nou.

Columbianul a fost titular în deplasarea cu Konyaspor şi a deschis scorul în minutul 26. Totuşi, Falcao nu a terminat partida pe teren. În minutul 56, sud-americanul a fost schimbat cu Buyuk, după ce a simţit o durere la coapsa piciorului drept. Falcao va fi supus unor investigaţii medicale, iar Galatasaray va primi verdictul în următoarele ore. 

În meciul de campionat, Galatasaray a câştigat cu 3-0, în urma golurilor marcate de Falcao, Akbaba şi Buyuk. 

O nouă şansă pentru Florin Andone?

În acest moment, Galatasaray are doar doi atacanţi în lot, ambii accidentaţi. Dacă verdictul în cazul lui Falcao va fi unul nefericit, atunci Florin Andone ar putea fi titular, fiind aşteptat să revină pe teren în februarie. 

Atacantul român de 26 de ani s-a accidentat grav în timpul meciului cu Gaziantep, pe 9 noiembrie 2019, când era într-o formă foarte bună. Florin Andone a suferit atunci o ruptură de ligament colateral intern şi o leziune la ligamentul încrucişat al genunchiului drept. Cum Galatasaray îl împrumutase până în vară de la Brighton, turcii au luat în calcul să întrerupă contractul şi să-l trimită la echipa de care aparţine.

Însă, până la urmă, Florin Andone va fi păstrat de Galatasaray. Fatih Terim a fost mulţumit de prestaţiile atacantul român şi a transmis conducerii că-l vrea în continuare la Galata. Acum, Andone spune că mai are maximum trei săptămâni de aşteptat şi va reveni la antrenamente

Afla mai multe despre: florin andoneradamel falcaoaccidentare radamel falcao 

viewscnt
Articole similare