Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | Ofertă colosală pentru fotbalistul CFR-ului! Echipa din străinătate îi oferă un salariu stelar pentru a pleca din Gruia

BREAKING NEWS | Ofertă colosală pentru fotbalistul CFR-ului! Echipa din străinătate îi oferă un salariu stelar pentru a pleca din Gruia

CFR Cluj

Comentarii

Damjan Djokovic (30 de ani), unul dintre cei mai importanţi fotbalişti de la CFR Cluj, ar putea pleca din Gruia. Mijlocaşul are ofertă de la o echipă din Golf, care îi oferă un salariu colosal, de un milion de euro. Dan Petrescu ar putea rămâne fără unul dintre "pilonii" din echipa care adus două titluri la rând în vitrina clubului de pe "Dr. Constantin Rădulescu".

Damjan Djokovic pleacă de la CFR Cluj! Ofertă fabuloasă primită de mijlocaş

Shabab Alahli este echipa care-l vrea pe Damjan Djokovic, iar CFR Cluj ar urma să primească 500.000 de euro în schimbul fotbalistului, scrie antenasport.ro. Djokovic ar urma să abă un salariu colosal în Emiratele Arabe Unite. Şefii trupei din Golf sunt gata să-i ofere un milion de euro pe an lui Djokovic, fotbalist care a mai avut oferte de a părăsi CFR şi în trecut.

La CFR Cluj din 2017, aflat la a doua descălecare în Gruia, Damjan Djokovic a strâns 34 de meciuri în acest sezon, în toate competiţiile, sub comanda lui Dan Petrescu. A marcat o dată şi a livrat şase pase de gol. Per total, în două aventuri în Gruia, Djokovic a adunat 126 de meciuri, 12 goluri şi 15 pase de gol. De asemenea, Djkovic şi-a îmbogăţit palmaresul cu două titluri de campion şi o Supercupă a României.

Potrivit sursei citate, mijlocaşul CFR-ului ar fi nemulţumit de faptul că există restanţe financiare. Mai mult, acesta a notificat clubul în această privinţă şi s-ar fi certat cu şefii echipei din Gruia.

Damjan Djokovic a avut oferte şi în iarnă! CFR a cerut un milion de euro pe el

Prin evoluţiile sale, fiind unul dintre oamenii fără de care Dan Petrescu nu alcătuieşte primul "11", Damjan Djokovic ar fi putut pleca din Gruia şi în perioada de transferuri de la începutul lui 2020, înainte de pandemie. Mijlocaşul croat a fost dorit de Gaziantep FK, echipa lui Marius Şumudică, dar şi de Lecce, formaţie nou promovată în Italia, la care este legitimat şi românul Romario Benzar.

Damjan Djokovic a rămas pe loc, însă, din cauza pretenţiilor financiare ale şefilor CFR-ului, considerate exagerate de potenţialii cumpărători ai fotbalisutlui.

  • 2022 este anul în care expiră contractul dintre CFR şi Damjan Djokovic
  • 1,7 milioane de euro este cota de piaţă a lui Djokovic, potrivit transfermarkt.com

viewscnt
Articole similare
Considerata una dintre cele mai frumoase femei, ea este noua ambasadoare a Romaniei