Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Ofertă de două milioane de euro pentru Alexandru Maxim! Turcii de la Gaziantep au dat răspunsul pe loc

BREAKING NEWS | Ofertă de două milioane de euro pentru Alexandru Maxim! Turcii de la Gaziantep au dat răspunsul pe loc

Stranieri

Comentarii

Alexandru Maxim (30 de ani) a reuşit un sezon excelent la Gaziantep FK, iar prestaţiile sale au atras atenţia clubului arab Al Faisaly, care a înaintat o ofertă oficială, pe care turcii au respins-o. Presa din Turcia a aflat despre interesul pentru internaţionalul român adus de Marius Şumudică în Turcia.

Gaziantep FK a refuzat o ofertă de două milioane de euro pentru Alexandru Maxim

Maxim a jucat 44 de meciuri în sezonul recent încheiat la Gaziantep FK, a marcat de 16 ori şi a livrat trei pase de gol. Cifrele sale i-au convins pe cei de la Al Faisaly să facă o ofertă oficială de două milioane de euro pentru a obţine semnătura sa. Şefii lui Gaziantep FK n-au fost însă de acord să-i dea drumul românului. Jurnalistul Ali Budak a aflat despre oferta refuzată de Gaziantep pentru Maxim.

Arabii erau gata să achite cele două milioane şi, probabil, îi ofereau lui Maxim un salariu de excepţie, dar românul va rămâne pe loc, cel puţin pentru moment.

| نادي غازي عنتاب التركي رفض عرض بقيمة 2 مليون دولار من #الفيصلي للتعاقد مع لاعب الوسط الروماني ألكساندرو ماكسيم (30 عام).

[ @budak_alii ] pic.twitter.com/Fg0iJwtUOj

Maxim, pe lista campioanei Beşiktaş

Presa turcă anunţă că noua campioană din Superligă, Beşiktaş Istanbul este extrem de interesată de transferul său. ”Beşiktaş este foarte aproape de un acord cu Alexandru Maxim, mijlocaşul în vârstă de 30 de ani de la Gaziantep FK”, anunţă presa locală din Gaziantep, citată de Sporx.com.

Se pare că nu doar Beşiktaş este pe urmele internaţionalului român, care pare decis să facă un pas important în cariera sa, după sezonul de excepţie în tricoul lui Gaziantep. Sursa citată notează că Maxim nu a fost deloc fericit după plecarea lui Marius Şumudică de la Gaziantep.

Afla mai multe despre: alexandru maximofertatransferal faisalyrefuzgaziantep fk 

viewscnt
Articole similare