Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Ofertă de NEREFUZAT şi salariu COLOSAL pentru Stanciu! E mutarea iernii pentru un fotbalist român

BREAKING NEWS | Ofertă de NEREFUZAT şi salariu COLOSAL pentru Stanciu! E mutarea iernii pentru un fotbalist român

Stranieri

Comentarii

Nicolae Stanciu a devenit unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti de la Slavia Praga, după transferul din vara acestui an, iar efortul său urmează a fi recompensat pe măsură.

Nicolae Stanciu, vedetă la Slavia Praga

Fotbalistul român a luat o decizie grea în vară. Internaţionalul "a rupt" contractul cu multe zerouri din Arabia Saudită, acolo unde a jucat la Al-Ahli Jeddah, şi a revenit în Cehia, acolo unde a mai jucat la Sparta Praga. 

Doar că Stanciu a ales-o pe Slavia Praga, cea mai bine cotată echipă din Cehia în acest moment, iar, după un început greoi, a devenit titular. 

La şase luni după transfer, cehii doresc să-l recompenseze pentru munca sa la echipă. Stanciu ar urma să devină cel mai bine plătit fotbalist din lotul condus de Jindrich Trpisovsky. Ruik.cz scrie că cei din conducerea Slaviei ar urma să-i propună noul contract în iarnă. În prezent, mijlocaşul încasează aproximativ 2.5 milioane de euro anual. 

În prezent, cel mai bine plătit fotbalist din lot este Tomáš Souček, care încasează 3.5 milioane de euro pe an, iar lui Stanciu i s-ar putea propune o sumă peste cea a colegului său, a mai notat sursa citată.

25 de meciuri, 2 goluri şi 5 pase decisive sunt cifrele lui Stanciu la Slavia Praga.

Afla mai multe despre: nicolae stanciunicolae stanciu salariunicolae stanciu slavia praga 

viewscnt
Articole similare