Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS! Olympique Lyon, 15 milioane de euro pentru starul naţionalei lui Mirel Rădoi

BREAKING NEWS! Olympique Lyon, 15 milioane de euro pentru starul naţionalei lui Mirel Rădoi

Stranieri

Comentarii

Presa italiană anunţă că Olympique Lyon este gata să ofere 15 milioane de euro pentru mijlocaşul român, Răzvan Marin.

După zvonurile care anunţau un interes din partea lui AC Milan pentru Răzvan Marin, apar alte zvonuri care îl dau pe internaţionalul român de tineret la Lyon.

Calciocasteddu.it, care îl citează pe jurnalistul italian, Gianluca Di Marzio anunţă că formaţia patronată de Jean Michel Aulas este dispusă să ofere 15 milioane de euro pentru achiziţionarea fotbalistului de la Cagliari.

Momentan, preşedintele Tommaso Giulini ar fi răspuns nu, sugerând pentru moment doar că Răzvan Marin va achiziţionat definitiv de la Ajax până la data de 30 iunie.

Interesul în jurul mijlocaşului român nu pare să fie deloc întâmplător. Marin, fotbalist cotat la 15 milioane de euro, a bifat un sezon excelent în tricoul lui Cagliari. Românul a fost unul dintre jucătorii de top ai formaţiei sale. 39 de meciuri a adunat el stagiunea trecută, perioadă în care a marcat trei goluri şi a oferit şase pase decisive coechipierilor săi.

Marin a mai jucat în cariera sa pentru Viitorul Constanţa, Standard Liege, Ajax şi acum, Cagliari. El s-a format la Academia Hagi, fiind lansat în fotbalul mare de formaţia patronată de legendarul Gheorghe Hagi.

Afla mai multe despre: răzvan marinlyoncagliari 

viewscnt
Articole similare