Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | OUT de la CFR. Patronul Nelu Varga a renunţat la un om de bază

BREAKING NEWS | OUT de la CFR. Patronul Nelu Varga a renunţat la un om de bază

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a ratat titlul de campioană în Superligă, iar Nelu Varga a început curăţenia!

BREAKING NEWS | OUT de la CFR. Varga a renunţat la ”omul lui Dan Petrescu”

CFR Cluj a anunţat o nouă plecare de la club, duminică seară.

Fosta campioană a României se schimbă din temelii în acest sezon, atât la nivelul lotului, cât şi la nivelul băncii tehnice.

După ce sâmbătă a anunţat despărţirea de Alin Minteuan, un om care a activat în cadrul clubului în ultimii 20 de ani, cu mici pauze, a venit rândul ca un al om din staff să plece: Cristi Moldovan.

Cristi Moldovan este antrenorul cu portarii al clubului din 2017, anul în care Dan Petrescu i-a preluat pe ardeleni pentru prima dată, a părăsit formaţia din Gruia.

"Mulţumim pentru tot, Cristi Moldovan! Clubul CFR 1907 Cluj anunţă încetarea colaborării cu antrenorul de portari Cristi Moldovan, al cărui contract a ajuns la final. Îţi mulţumim, Cristi, pentru toată munca depusă la CFR Cluj în ultimii ani şi îţi dorim multă baftă în carieră!", au notat clujenii.

Nici Minteuan nu a mai avut loc la CFR Cluj

„Mulţumim pentru tot, Alin Minteuan!

Clubul CFR 1907 Cluj anunţă încetarea colaborării cu antrenorul secund Alin Minteuan, al cărui contract a ajuns astăzi la final. Îţi mulţumim, Alin, pentru toată munca depusă atât ca jucător, cât şi ca antrenor secund al CFR Cluj şi, implicit, pentru cele două decenii petrecute în mijlocul familiei noastre”, au mai anunţat ardelenii.

Alin Minteuan este născut şi crescut la Cluj-Napoca. Şi-a început cariera de fotbalist la CFR Cluj, pentru care avea să evolueze între 1993 şi 1997, apoi a făcut pasul către rivala Universitatea Cluj, în sezonul 1997-1998.

Apoi, în următoarele şapte sezoane a evoluat pentru Gloria Bistriţa şi israelienii de la Hapoel Haifa şi Hapoel Beer Sheva. În 2005, Minteuan a ales să se întoarcă la CFR Cluj, pentru alte trei sezoane, fiind un pilon important al ardelenilor în câştigarea titlului şi Cupei, în 2008.

  • După retragere, a început ca secund al lui Dusan Uhrin Jr. A mai colaborat, printre alţii, cu Antonio Conceicao, Andrea Mandorlini, Sorin Cîrţu sau Dan Petrescu.

De asemenea, în sezonul 2010/2011 a fost instalat drept antrenor principal - 19 meciuri, dar apoi a fost ”retrogradat” secund după venirea lui Jorge Costa.

  • În 2019 a fost ”uns” din nou principal, pentru scurt timp - 4 meciuri. Mai exact, până la aducerea lui Dan Petrescu.

În sezonul 2020/2021 a fost principal al celor de la CSM Reşiţa, în Liga 2.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescunelu vargaalin minteuan 

viewscnt
Articole similare