Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | PAOK şi-a aflat pedeapsa după incidentele grave de la meciul cu AEK. Lucescu jr. nu mai are şanse la titlu

BREAKING NEWS | PAOK şi-a aflat pedeapsa după incidentele grave de la meciul cu AEK. Lucescu jr. nu mai are şanse la titlu

Stranieri

Comentarii

Comisia de Disciplină din Grecia a anunţat sentinţa după incidentele petrecute la meciul dintre PAOK şi AEK, când Ivan Savvidis a intrat cu pistolul pe teren. Printre altele, echipa lui Răzvan Lucescu a primit o penalizare de 3 puncte şi a pierdut la masa verde derby-ul cu AEK.

PAOK Salonic şi-a aflat sancţiunea pentru incidentele de la derby-ul cu AEK. Astfel, PAOK a primit o penalizare de 3 puncte, a pierdut meciul cu AEK Atena la masa verde, iar în sezonul următor va începe cu un minus de două puncte.

În urma acestor sancţiuni, PAOK mai are doar şanse matematice la titlul. După această decizie, pe primul loc este AEK - 57 de puncte, urmată de Olympiacos - 50 de puncte şi PAOK Salonic - 46 de puncte, în condiţiile în care mai sunt 5 etape până la finalul campionatului.

De asemenea, Ivan Savvidis - patronul lui PAOK - a fost suspendat pe o perioadă de 3 ani.

Deciziile complete luate de Comisia de Disciplină:

  • PAOK - 3 puncte penalizare în acest sezon, două în sezonul următor, 0-3 la masa verde pentru meciul cu AEK, 63.000 de euro amendă.
  • Ivan Savvidis (patronul lui PAOK) - 3 ani de suspendare, plus o amendă de 100.000 de euro.
  • Lubos Michel (preşedintele lui PAOK) - interzis timp de 90 de zile pe stadioane, plus o amendă de 15.000 de euro.
     

Afla mai multe despre: paok salonicrazvan lucescugreciaaek 

viewscnt
Articole similare