Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Pe Vasile Miriuţă nu l-a prins paltonul. Kisvarda l-a dat afară

BREAKING NEWS | Pe Vasile Miriuţă nu l-a prins paltonul. Kisvarda l-a dat afară

Stranieri

Comentarii

Patru fotbalişti români au rămas fără antrenor. Vasile Miriuţă s-a despărţit după doar trei luni de Kisvarda, echipă la care evoluează Mihai Mincă, Gheorghe Grozav, Cornel Ene şi Claudiu Bumba.

Instalat în luna iulie pe banca celor de la Kisvarda, Vasile Miriuţă a încheiat colaborarea cu echipa care se află pe locul 6 în Ungaria şi care nu a mai câştigat de patru etape în campionat. 

Conducerea a motivat despărţirea de antrenorul român, care are şi cetăţenie maghiară.

"Am convenit să întrerupem contractul cu Vasile Miriuţă. Clubul nostru şi antrenorul au idei diferite despre fotbal. După şedinţa pe care am avut-o marţi, am decis să îi mulţumim lui Miriuţă pentru munca depusă, dar drumurile noastre se vor deplasa. 

Sperăm ca Vasile Miriuţă să îşi găsească o echipă nouă cât mai curând şi să aibă rezultate bune. Mult succes!", a fost anunţul publicat pe site-ul oficial al Kisvarda FC. 

În acelaşi articol a apărut şi replica lui Vasile Miriuţă.

"Îmi pare rău că s-a luat această decizie, dar vrea să le mulţumesc celor de la Kisvarda pentru şansa pe care am primit-o. Le doresc mult succes, echipei şi fanilor", a fost declaraţia antrenorului.

 

 

Afla mai multe despre: miriutakisvarda 

viewscnt
Articole similare