Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | Pentru asta a strălucit la CFR! Omrani, LOVITURĂ după 8 ani de aşteptare: când poate debuta în noua echipă

BREAKING NEWS | Pentru asta a strălucit la CFR! Omrani, LOVITURĂ după 8 ani de aşteptare: când poate debuta în noua echipă

Liga 1

Comentarii

Atacantul lui CFR Cluj, Billel Omrani (26 de ani), ar putea bifa o nouă performanţă în carieră, după ce a reuşit să scrie istorie cu actuala campioană a României. Atacantul cu dublă cetăţenie, franceză şi algeriană, ar putea debuta în naţionala de seniori.

Cei patru ani petrecuţi de Billel Omrani la CFR Cluj l-au transformat în unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din România, dar şi în unul dintre cei mai atractivi jucători pentru cluburile din străinătate în vederea unui transfer. Aflat în cel mai bun sezon al carierei, jucătorul lui Dan Petrescu poate primi o notă veste importantă.

Billel Omrani, lovitură la 26 de ani. Fotbalistul lui CFR Cluj poate debuta în naţionala Algeriei

Fotbalistul născut în Franţa, la Forbach, ar putea fi selecţionat în premieră în naţionala Algeriei, datorită originilor sale aficane. De altfel, Omrani deţine şi cetăţenie algeriană: "În ultimele luni, a circulat informaţia conform căreia Billel Omrani ar putea fi convocat în compartimentul ofensiv al naţionalei. Atacantul a recunoscut, pentru 'France Football', că obiectivul său este de a juca pentru naţionala "fenecilor". 

Billel Omrani şi-a construit un CV solid pentru a fi convocat de Djamel Belmadi (n.r. - selecţionerul Algeriei). Fotbalistul poate evolua pe mai multe posturi din atac, astfel că reprezintă o alegere bună pentru Belmadi", a scris lagazettedufennec.com. 

Omrani este eligibil pentru naţionala Algeriei, după ce a jucat doar pentru reprezentativele U17, U18 şi U19 ale Franţei. Ultimul meci în tricoul francezilor l-a disputat în 2012. 

Dacă va primi convocarea din partea selecţionerului Djamel Belmadi, fotbalistul lui CFR Cluj va avea concurenţă serioasă în atacul Algeriei. Islam Slimani, Baghdad Bounedjah, Andy Delort, Youcef Belaïli sau Riyad Mahrez sunt câteva dintre vedetele din naţionala Algeriei. 

Momentan, Algeria se luptă pentru calificarea la Cupa Africii, iar în preliminarii va avea o dublă cu cu Zimbabwe. Pe finalul campaniei, Algeria va mai juca împotriva Zambiei şi Botswanei. 

Billel Omrani, disputat de Brighton şi de o echipă din Championship

Atacantul francez ar fi putut schimba campionatul în această iarnă, după ce două echipe engleze s-au arătat interesate de el. CFR Cluj a negociat la sânge pentru Omrani şi a cerut 4.5 milioane de euro

Prezent în studioul Telekom Sport, în urmă cu o lună, oficialul Marius Bilaşco a susţinut că decizia a fost atent analizată în birourile echipei campioane. De asemenea, Bilaşco a susţinut că francezul nu a forţat transferul: "E o decizie importantă. Omrani e un jucător important, trebuie foarte bine cântărită decizia. Pentru noi, un obiectivul important e titlul şi nu ne mai permitem să pierdem jucători. El e un tip echilibrat şi asta ne dă o oarecare linişte, pentru că jucătorii vor, de obicei, să plece în campionate tari",  a declarat oficialul lui CFR Cluj. 

 

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe