Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Perioada dificilă de la Galatasaray i-a ajuns! Andone, VĂZUT la meciul fostei echipe: detaliul care anunţă plecarea

BREAKING NEWS | Perioada dificilă de la Galatasaray i-a ajuns! Andone, VĂZUT la meciul fostei echipe: detaliul care anunţă plecarea

Stranieri

Comentarii

Florin Andone a luat o pauză de la recuperarea în urma accidentării suferite la Galatasaray, iar acesta a fost surprins alături de fosta sa echipă, Cordoba, în weekend-ul trecut.

Atacantul român a trecut peste cuvântul antrenorului lui Galatasaray, Fatih Terim, şi a plecat în Spania, fapt care l-a enervat pe tehnicianul turc. 

Dacă în Turcia internaţionalul român nu trece prin acea mai bună perioadă, în Spania a fost primit cu braţele deschise de oficialii lui Cordoba. Andone a fost invitat special la partida din liga a treia, cu Atletico Sanluqueno, scor 3-1, iar acesta a fost în centrul atenţiei la începutul partidei. 

Conform diariocordoba.com, atacantul român a apărut la marginea terenului cu câteva minute înainte de start, i-a salutat pe jucătorii şi pe cei din staff-ul lui Cordoba, iar totul s-a petrecut în timp ce numele îi era scandat de fanii lui Cordoba. 

Andone a rămas unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti care au trecut pe Cordoba în ultimii ani. Atacantul a semnat cu Cordoba, în 2014, şi a reuşit performanţa de promova cu echipa în La Liga. Apoi, vârful a făcut pasul la Deportivo La Coruna, unde a fost remarcat de Brighton şi transferat în 2018. 

În septembrie 2019, Andone a fost împrumutat de Galatasaeray, unde a început perfect. Românul a reuşit o dublă în meciul din campionat cu Sivasspor, dar a fost lovit de ghinion, după ce s-a accidentat. 

 

Afla mai multe despre: florin andonetransfer florin andoneflorin andone galatasarayflorin andone cordoba 

viewscnt
Articole similare