Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Piţurcă a anunţat că unul dintre jucătorii importanţi pleacă de la Craiova: ”Obligatoriu, vom aduce pe cineva în locul lui”

BREAKING NEWS | Piţurcă a anunţat că unul dintre jucătorii importanţi pleacă de la Craiova: ”Obligatoriu, vom aduce pe cineva în locul lui”

Superliga

Comentarii

Victor Piţurcă a declarat că a încercat să transfere doi jucători din străinătate, însă n-a avut prea mult succes. Antrenorul Craiovei anunţă însă că echipa se va întări în iarnă, mai ales că Mirko Pigliacelli va pleca.

Venirea lui Victor Piţurcă la Craiova n-a fost o mutare benefică pentru Mirko Pigliacelli, unul dintre cei mai buni portari din România. Italianul în vârstă de 26 de ani a intrat în conflict cu Piţurcă şi a pierdut astfel locul de titular. Mai mult, la unele meciuri a fost trimis direct în tribună.

Antrenorul Craiovei susţine că, foarte probabil, Pigliacelli va pleca în iarnă şi în locul său va încerca să transfere un alt portar valoros. De asemenea, Victor Piţurcă spune că va căuta să întărească şi alte posturi:

”S-a vorbit cu unul, doi jucători, dar nu din România, însă nu am reuşit nimic cu acei jucători. În toate compartimentele. (Chiar şi portar?) Portar obligatoriu, dacă Pigliacelli nu va mai continua cu noi şi, probabil, nu va mai continua”, a declarat Victor Piţurcă.

 

Afla mai multe despre: victor piturca 

viewscnt
Articole similare