Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Surpriză uriaşă în Giuleşti! CSA Steaua se împiedică de Dinamo. Rezultat excelent pentru Academia Rapid. Cum arată clasamentul

VIDEO | Surpriză uriaşă în Giuleşti! CSA Steaua se împiedică de Dinamo. Rezultat excelent pentru Academia Rapid. Cum arată clasamentul

Fotbal intern

Comentarii

CSA Steaua a terminat la egalitate meciul cu ACS FC Dinamo, scor 1-1, iar trupa lui Marius Lăcătuş a început cu stângul playoff-ul din Liga a 4-a. Înainte de această partidă, Academia Rapid s-a impus clar în faţa celor de la Tricolor, scor 4-0.

CSA Steaua începe prost playoff-ul din Liga a 4-a. Roş-albaştrii au reuşit doar un rezultat de egalitate în faţa celor de la Dinamo, în condiţiile în care rivalii din Ştefan cel Mare au evoluat cu un om în minus încă din minutul 52.

Dinamoviştii au deschis scorul încă din prima parte, atunci când Stan a profitat de-o eroare uriaşă în apărarea steliştilor şi l-a executat pe Iancu cu o scăriţă de generic. CSA Steaua a dominat partea a doua, atunci când echipa antrenată de Ion Ion şi Marius Lăcătuş a şi jucat cu un om mai mult, după eliminarea lui Stăncioiu.

Camara a reuşit să restabilească egalitatea în minutul 62, dar CSA Steaua nu a putut să obţină victoria, asta chiar dacă a avut câteva ocazii importante pe final.

CLASAMENT PLAYOFF LIGA 4

Academia Rapid - 6 pct.

CSA Steaua - 3 pct.

Dinamo - 1 pct.

Tricolor - 1 pct.

În cazul în care două echipe se vor afla la egalitate de puncte, la finalul celor şase jocuri, departajarea va fi facută după următoarele criterii: rezultatul din jocul direct, golaverajul din Play Off, numărul mai mare de goluri marcate, clasamentul Fair Play, tragere la sorţi.

VIDEO | CSA STEAUA - ACS FC DINAMO 1-1 (Camara 62 / Stan 31)

ECHIPELE DE START:

CSA STEAUA: Iancu - Jitaru, Sitaru, Radu, Pădureţ, Vâlcea - Răsdan, Constantinescu - Camara, Mirea, Predescu

DINAMO: Mina - Ciobanu, Dumitrache, Vlad, Dănilă - Bar, Lungu - Stăncioiu, Ivan, Stan - Panait

Min. 90+7: Fluier final.

Min. 62: GOOOL CSA STEAUA! Camara restabileşte egalitatea.

Min. 60: RATARE URIAŞĂ pentru Predescu! CSA Steaua putea egala, dar reluarea cu capul a lui Predescu nimereşte doar bara.

Min. 52: ROŞU DINAMO! Stăncioiu este eliminat, după ce primeşte al doilea galben.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45+5: Pauză.

Min. 31: GOOOL DINAMO! Stan profită de o gafă imensă în apărarea steliştilor şi înscrie cu o ”scăriţă” peste Iancu.

Min. 12: Şansă bună pentru CSA Steaua. Recentrarea lui Camara e respinsă, cu greu, de portarul Mina.

Min. 1: A început meciul.


UPDATE | Înainte de această partidă, Academia Rapid a câştigat cu 4-0 meciul cu Tricolor! Vezi aici toate golurile


Asociaţia Municipală de fotbal Bucureşti a stabilit ţintarul play-off-ului Ligii a 4-a. Prima etapă va avea loc vineri, 25 mai, pe stadionul Giuleşti, şi vor fi transmise în direct la Telekom Sport, ca întregul play-off, de altfel. De la 18:30, liderul Academia Rapid va întâlni AS Tricolor, pe Telekom Sport 1, pentru ca de la 21:00 să se dispute partida CSA Steaua - ACS FC Dinamo, pe acelaşi post.

Academia Rapid - AS Tricolor, azi, de la 18:30, în direct la Telekom Sport 1

Rapid începe play-off-ul din postura de lider, după ce a încheiat sezonul regulat pe primul loc. Conform regulamentului, câştigătoarea sezonului regulat ia startul în play-off cu trei puncte, locul 2 cu două puncte, locul 3 cu un punct, în timp ce ocupanta locului 4 o ia de la zero.

În sezonul regulat, Academia Rapid s-a clasat pe primul loc, cu 77 de puncte. Singura înfrângere a giuleştenilor a venit la "masa verde", în faţa celor de la AS Tricolor, din cauza utilizării unui fotbalist fără drept de joc. Pe teren, Academia Rapid câştigase cu 3-1.

Locul doi a fost ocupat de CSA Steaua, cu 73 de puncte, după ce roş-albaştrii au înregistrat 23 de victorii, 4 remize şi o singură înfrângere, suferită în faţa liderului, Academia Rapid, scor 1-3. Meciul tur dintre cele două formaţii se încheiase la egalitate, scor 1-1.

CSA Steaua – ACS FC Dinamo, vineri, de la 21:00, în direct la Telekom Sport 1

Câştigătoarea acestui play-off nu va promova direct în Liga a III-a, ci va trebui să dispute un meci de baraj cu campioana Ligii a IV-a din Giurgiu.

Programul play-off-ului Ligii a 4-a Bucureşti:

Etapa I, 25 mai 2018, stadion Giuleşti
18:30: Academia Rapid – Tricolor, în direct pe Telekom Sport 1
21:00: CSA Steaua – CS FC Dinamo, în direct pe Telekom Sport 1
Etapa a II-a, 30 mai 2018, stadion Giuleşti
18:30: CSA Steaua – Tricolor, în direct pe Telekom Sport
21:00: Academia Rapid – CS FC Dinamo, în direct pe Telekom Sport
Etapa a III-a, 2/3 iunie 2018
CS FC Dinamo – Tricolor, în direct pe Telekom Sport
Academia Rapid – CSA Steaua, în direct pe Telekom Sport

Clasamentul play-off-ului: 
1. Rapid 3 puncte
2. Steaua 2
3. Tricolor 1
4. CS FC Dinamo 0

Afla mai multe despre: playoffcsa steauarapid 

viewscnt
Articole similare