Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Prelungiri şi lovituri de departajare la U Craiova - CFR Cluj, în caz de egalitate! Hotârârea luată de CeX-ul FRF înainte de meci

BREAKING NEWS | Prelungiri şi lovituri de departajare la U Craiova - CFR Cluj, în caz de egalitate! Hotârârea luată de CeX-ul FRF înainte de meci

CFR Cluj

Comentarii

"Finala" din Liga 1, dintre U Craiova şi CFR Cluj, va avea parte de un format inedit pentru un meci de campionat. CeX-ul FRF, care s-a reunit luni, a hotărât ca meciul să meargă până în prelungiri şi lovituri de departajare, în caz de egalitate, după 90 de minute.

U Craiova - CFR Cluj, luni, ora 20:30, la Telekom Sport 1

Oltenii şi ardelenii se întâlnesc diseară în meciul care va stabili campioana Ligii 1 în sezonul 2019-2020. Totuşi, acest sezon din play-off a fost încurcat de cazurile de COVID-19 apărute la CFR Cluj şi Astra, iar membrii din CeX-ul FRF s-au reunit pentru a discuta toate variantele în privinţa meciului. 

FRF trebuie să transmită, luni, echipele participante în Champions League şi Europa League, iar restanţa lui U Craiova cu Astra a fost cea care a dat calculele peste cap. Cu un meci în minus faţă de CFR Cluj, care conduce în clasament cu două puncte, situaţia aproape că a fost fără ieşire. 

Până la urmă, CeX-ul FRF a aprobat, cu unanimitate de voturi, formatul meciului dintre U Craiova şi CFR Cluj, care are loc luni, de la 20:30, pe Telekom Sport 1. 

În caz de egalitate, situaţie în care echipa din Oltenia va fi dezavantajată, din cauza meciului în minus, derby-ul cu CFR Cluj de pe "Ion Oblemenco" va merge în prelungiri (n.r. - două reprize de 15 minute). Dacă nici în acest caz nu va fi o câştigătoare, atunci se va merge la lovituri de departajare. 

În ultimele zile s-a luat în calcul şi varianta ca U Craiova să câştige meciul cu Astra la "masa verde". 

Clujenii se află pe primul loc cu 46 de puncte, fiind urmaţi de olteni, care au adunat până acum 44.

Anunţul oficial al FRF în privinţa meciului U Craiova - CFR Cluj

"Comitetul Executiv al FRF a decis luni, 3 august, cum va fi decisă lupta la vârful clasamentului în Liga 1.

Întrucât 3 august este data-limită impusă de UEFA pentru anunţarea reprezentantelor fiecărei ţări în cupele europene, membrii Comitetului Executiv au decis în unanimitate ca reprezentanta României în Liga Campionilor să fie stabilită în urma unui meci decisiv.

Astfel, partida dintre primele două clasate în play-off-ul Ligii 1, Universitatea Craiova – CFR Cluj, programată în această seară, începând cu ora 20:30, va avea o câştigătoare. În caz de egalitate după 90 de minute, se vor disputa două reprize de prelungiri şi, dacă egalitatea va persista, se vor executa lovituri de departajare.

Învingătoarea va primi 3 puncte în clasament şi va reprezenta România în ediţia 2020-2021 a Ligii Campionilor", a transmis FRF. 

 

Afla mai multe despre: cfr cluju craiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare