Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Prima declaraţie a lui Mihai Stoica după plecarea lui Narcis Răducan de la FCSB. Ce spune despre posibila revenire

BREAKING NEWS | Prima declaraţie a lui Mihai Stoica după plecarea lui Narcis Răducan de la FCSB. Ce spune despre posibila revenire galerie foto

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a luat atitudine după plecarea lui Narcis Răducan de la FCSB. Fostul director sportiv al roş-albaştrilor a comentat pe site-urile de socializare zvonurile care îl dau ca şi revenit în conducerea vicecampioanei României.

Mihai Stoica a plecat de la FCSB în luna august a acestui an, la începutul sezonului 2019-2020, atunci când vicecampioana României traversa o situaţie dificilă, situaţie care a dus şi la ratarea calificării în grupele Europa League pentru al doilea an la rând.

Fostul conducător al roş-albaştrilor şi-a motivat atunci plecarea din cauza unor probleme personale şi pentru că are nevoie de o pauză. Odată cu înlăturarea lui Narcis Răducan de la FCSB, Mihai Stoica a redevenit un subiect de discuţie pentru preluarea postului vacant de director sportiv. 

Într-o postare apărută pe conturile oficiale de socializare ale lui Mihai Stoica, acesta a vrut să clarifice faptul că plecarea lui Răducan nu are absolut nimic de a face cu el. 

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsb 

viewscnt
Articole similare