Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Prima plecare de la CFR Cluj după eliminarea din preliminariile Ligii Campionilor! Anunţ OFICIAL: a fost deja prezentat la noua echipă

BREAKING NEWS | Prima plecare de la CFR Cluj după eliminarea din preliminariile Ligii Campionilor! Anunţ OFICIAL: a fost deja prezentat la noua echipă

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj, campioana României, l-a cedat din nou pe Alexandru Paşcanu (21 de ani). Fundaşul naţionalei de tineret a fost împrumutat la Ponferradina, în liga a doua spaniolă, a anunţat clubul din Gruia, vineri, pe pagina de Facebook.

Paşcanu, cedat în liga a doua din Spania!

Echipa lui Dan Petrescu a anunţat că Paşcanu va fi din nou împrumutat. De data aceasta, fundaşul central a prins o echipă mult mai bună decât FC Voluntari, unde a fost împrumutat sezonul trecut. Astfel, Paşcanu e prima plecare de la CFR Cluj după ce campioana României a fost eliminată din preliminariile Ligii Campionilor.

"Feroviarii" au anunţat despărţirea de Paşcanu, crescut la academia lui Leicester City, pe pagina de Facebook: "Multă baftă, Alexandru Paşcanu! CFR 1907 Cluj şi SD Ponferradina, echipă din Segunda Division, au ajuns la un acord privind împrumutul fundaşului Alexandru Paşcanu. Îi dorim multă baftă la noua sa echipă şi cât mai multe realizări!", a anunţat CFR-ului, vineri.

Ponferradina, mari emoţii la retrogradare în sezonul trecut din LaLiga 2!

Spaniolii de la Ponferradina n-au avut un sezon foarte bun, cel recent încheiat. Formaţia spaniolă s-a luptat până în ultima clipă pentru salvarea de la retrogradare, iar după 42 de meciuri a încheiat stagiunea din LaLiga 2 pe locul 18, la egalitate cu primul loc care duce în liga a treia din Spania, ocupat de Deportivo La Coruna, fosta echipă a lui Florin Andone. Totuşi, fundaşul român va avea ocazia să se exprime într-un campionat mai puternic decât cel al României, chiar dacă echipa nu este una care se bate la vârf.

În sezonul trecut de Liga 1, Alexandru Paşcanu a strâns 20 de meciuri la FC Voluntari şi a marcat un gol.

Afla mai multe despre: alexandru pascanucfr clujponferradinaspania 

viewscnt
Articole similare