Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Prima plecare de la Real Madrid. Ce trădare! Fotbalistul va juca la marea rivală: "Îi urăm bun venit unui jucător fantastic"

BREAKING NEWS | Prima plecare de la Real Madrid. Ce trădare! Fotbalistul va juca la marea rivală: "Îi urăm bun venit unui jucător fantastic"

Real Madrid

Comentarii

Clubul Atletico Madrid a anunţat, joi, că a ajuns la un acord cu Real Madrid pentru transferul mijlocaşului Marcos Llorente, mutarea fiind confirmată şi de gruparea blanco.

  • Llorente este abia cel de-al doilea jucător care se transferă direct de la Real la Atletico în secolul 21, după Jose Manuel Jurado, în 2006.

Crescut la academia lui Real Madrid, mijlocaşul defensiv spaniol va semna un contract valabil cinci ani cu marea rivală, după efectuarea vizitei medicale.

"Îi urăm bun venit unui jucător fantastic şi îi urăm multă baftă în această frumoasă nouă provocare, aceea de a evolua în tricoul lui Atletico Madrid", se precizează în comunicat.

 

 

Conform AS, Atletico plăteşte 40 de milioane de euro pentru transferul lui Marcos Llorente.

Marcos Llorente este un fotbalist crescut de Real Madrid. Atât tatăl său, cât şi bunicul său au jucat pentru Real Madrid. Llorente este de asemenea nepotul legendarului Paco Gento.

Llorente a venit la Real Madrid în 2007 şi are peste 100 de meciuri la echipa secundă a clubului. În tricoul echipei mari a adunat 39 de meciuri şi a marcat două goluri. Cota sa de piaţă este de 20 de milioane de euro. În mai puţin de 48 de ore, Real Madrid s-a înţeles cu Benfica şi Atletico pentru De Tomas şi Llorente, doi fotbalişti care nu contau pentru Zidane şi care aduc clubului 60 de milioane de euro! Marcos Llorente îi va lualocul lui Rodri, fotbalist care pare aproape de un transfer la Manchester City.

Afla mai multe despre: llorente 

viewscnt
Articole similare