Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Primele imagini cu Pablo Cortacero de la revenirea în România. A fost votată mărirea de capital de 5 milioane de euro

BREAKING NEWS | Primele imagini cu Pablo Cortacero de la revenirea în România. A fost votată mărirea de capital de 5 milioane de euro

Dinamo București

Comentarii

Pablo Cortacero a revenit în România şi a participat la şedinţa în care s-a votat o mărire de capital de 5 milioane de euro. Întâlnirea a avut loc la stadionul Dinamo.

UPDATE 14:25 Telekom Sport vă prezintă imagini cu Pablo Cortacero după şedinţa pe care a ţinut-o cu ceilal'i acţionari, la sediul clubului Dinamo. Omul de afaceri spaniol a revenit în România şi a ţinut o şedinţă în care a fost o mărire de capital de 5 milioane de euro. Banii nu sunt însă în conturile lui Dinamo şi acţionarii trebuie în luna ianuarie să facă dovada plăţii.

Interesant este că la şedinţă a fost prezent şi Alex Couto, care a fost demis recent din funcţia de director general al lui Dinamo. La ieşire, Pablo Cortacero a fost aşteptat de câţiva suporteri, care i-au cerut să plece de la Dinamo: ”Afară de la Dinamo! Infractorilor!”, i-au strigat aceştia.


Director de marketing la Dinamo, Radu Birlică a dezvăluit că, potrivit informaţiilor sale, Pablo Cartecero a venit în România şi urmează şedinţa de mărire a capitalului echipei din Ştefan cel Mare. Consiliul de Administraţie al clubului se întâlneşte azi (n.r. - luni, 21 decembrie).

„Din ce am auzit, am înţeles că şedinţa se ţine şi că ar fi venit în România, dar nu ştiu nici eu 100%, pentru că nu au detalii. Nu am auzit despre chestia asta (n.r. despre nişte bani intraţi în conturile clubului), ştiu doar de şedinţa asta care e foarte importantă pentru majorarea capitalului. Auzeam toţi dacă intrau bani în cont.

E foarte greu. Eu sunt în discuţii cu foarte multă lume, dar având în vedere incertitudinea asta, toată lumea aşteaptă. Mi-au spus «Hai să vedem ce se reglează şi din ianuarie reluăm discuţiile». Dinamo este atractiva din punct de vedere al publicităţii, însă situaţia nu mi-a dat voie să accesez fonduri de la companii”
, a spus Radu Birlică, conform prosport.ro.

Radu Birlică a anunţat că Nicolae Badea, fostul conducător din Ştefan cel Mare, e cel care a ajutat echipa cu bani pentru organizarea ultimelor două partidei. „Domnul Badea a plătit toate cheltuielile aferetnte ultimelor două meciuri din finalul anului. E un contract ok pentru noi în perioada asta în care nu am avut niciun ban”.

Pablo Cortacero promisese majorarea de capital în urmă cu o lună

Prin intermediul unui comunicat oficial, Dinamo a anunţat, pe 23 noiembrie, că Pablo Cortacero a convocat Adunarea Generală la Dinamo, şedinţa fiind programată pentru 21 decembrie la ora 11:00, iar în cadrul acesteia va fi discutată majorarea capitalului echipei din Ştefan cel Mare. „Preşedinte al Consiliului de Administraţie al clubului din Ştefan cel Mare, Pablo Cortacero a convocat Adunarea Generală a Acţionarilor Dinamo 1948 SA, şedinţa fiind programată pe 21 decembrie 2020, la ora 11:00, la sediul social al societăţii.

Majorarea capitalului social cu suma de 5.000.000 euro prin emiterea de noi acţiuni reprezintă cel mai important subiect pe ordinea de zi a Adunării Generale a Acţionarilor, în care va fi stabilit şi bugetul de venituri şi cheltuieli pentru sezonul competiţional 2020-2021, se arată într-o convocare trimisă către toţi acţionarii Dinamo 1948 SA.

De asemenea, tot pe 21 decembrie, va fi modificată structura Consiliului de Administraţie prin suplimentarea numărului de administratori de la 5 la 7.

Consiliul de Administraţie al clubului este format din Pablo Cortacero (preşedinte), Cornel Dinu, Cornel Ţălnar, Constantin Eftimescu şi Cristian Hîldan”
, se arată în comunicatul clubului Dinamo Bucureşti.

Afla mai multe despre: radu birlicadinamopablo cortacerocapital 

viewscnt
Articole similare