Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | Primele transferuri la FCSB! Disperat, Gigi Becali a recunoscut tot. A sunat pentru fotbalistul de milioane: "El e"

BREAKING NEWS | Primele transferuri la FCSB! Disperat, Gigi Becali a recunoscut tot. A sunat pentru fotbalistul de milioane: "El e"

FCSB

Comentarii

FCSB are, din nou, probleme de lot, din cauza accidentărilor, iar Gigi Becali a decis să acopere un post deficitar, în următoarea perioadăd de transferuri. Dezamăgit şi de fundaşii centrali pe care îi are acum la dispoziţie, finanţatorul vicecampioanei e pregătit să negocieze, din nou, cu Gică Hagi.

FCSB s-a încurcat în Liga 1, iar Gigi Becali şi-a luat adio de la titlu, dar în acest moment tremură inclusiv pentru locul de cupe europene, dacă nu va câştiga finala Cupei României. Temerile omului de afaceri au legătură şi cun post pe care-l consideră descoperit. Gigi Becali a anunţat că pregăteşte transferuri în mijlocul apărării, în condiţiile în care fundaşii centrali din lot sunt George Miron şi Iulian Cristea. 

Gigi Becali pregăteşte noi transferuri. Fotbaliştii lui Gică Hagi, primele ţinte

Accidentările, neînţelegrile şi nemulţumirile au dus la o nouă situaţie delicată la FCSB. După ce Bogdan Planic a anunţat că îşi va rezilia unilateral contractul, nemulţumit de tratamentul primit pe perioada întreruperii meciurilor, FCSB s-a mai putut baza doar pe George Miron şi Iulian Cristea. 

Totuşi, fotbalistul venit de la FC Botoşani la FCSB, la startul play-off-ului, a intrat rapid în dizgraţia lui Gigi Becali. Greşelile comise de George Miron l-au determinat pe finanţatorul FCSB să recunoască problemele din apărare: "Şi mie mi se pare că FCSB e antrenată. E o situaţie delicată, dar asta e situaţia. Nu avem fundaşi centrali. Man, când vede că nu are cu cine, o ia singur. Nu a jucat nici rău, nici bine", a declarat finanţatorul FCSB, pentru Look Plus, imediat după ce vicecampionii au pierdut cu U Craiova, scor 2-1. 

BREAKING NEWS | Ofertă colosală pentru fotbalistul CFR-ului! Echipa din străinătate îi oferă un salariu stelar pentru a pleca din Gruia

În ultimele săptămâni, Gigi Becali nu şi-a ascuns intenţia de a transfera de la Viitorul, club de la care a făcut mai multe transferuri de milioane de euro. Recent, reprezentanţii FCSB l-au contactat pe Gică Hagi pentru transferurile apărătorilor Virgil Ghiţă şi Radu Boboc. Primul dintre cei doi e fundaşul central la care visează Gigi Becali, care a şi făcut un pas în privinţa transferului.

Gică Hagi e aşteptat cu răspunsul de Gigi Becali pentru transferul lui Virgil Ghiţă

Următoarea perioadă de transferuri i-ar putea aduce lui Gică Hagi o nouă sumă importantă de pe urma transferurilor, iar primele discuţii au avut deja loc. Acum, mingea se află în terenul "Regelui": "Am vorbit cu Gică, nu a dat niciun răspuns. E un jucător care-mi place (n.r. - Virgil Ghiţă). E singurul din România pe care l-aş lua. E foarte puternic şi mie îmi plac fundaşii centrali puternici. Îmi place. El mă interesează, altul, nu", a declarat Gigi Becali pentru Pro X., în urmă cu o săptămână. 

Totuşi, Gigi Becali poate spera. Recent, Gică Hagi a anunţat că se pregăteşte de câteva despărţiri de la Viitorul: "(n.r. - Se schimbă liniile?) Nu e o noutate. Noi rămânem la proiectul nostru, rămânem în linia noastră. Asta facem, ăştia suntem. Din păcate pentru mine, ca manager, totdeauna trebuie să mă eliberez de cei mai buni jucători, să fac anumite lucruri, pentru că un buget nu se face uşor", a susţinut patronul şi antrenorul Viitorului. 

Fotbalistul dorit de Gigi Becali, Virgil Ghiţă, este noul "pariu" de la Viitorul, cu şase prezenţe pentru naţionala U21 a României şi 25 de meciuri în acest sezon pentru clubul din Constanţa. 

  • 900.000 de euro e cota lui Virgil Ghiţă.

viewscnt
Articole similare