Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Primul caz confirmat de Coronavirus în Premier League! Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, testat pozitiv!

BREAKING NEWS | Primul caz confirmat de Coronavirus în Premier League! Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, testat pozitiv!

Arsenal

Comentarii

Mikel Arteta (37 de ani), antrenorul lui Arsenal, a fost infectat cu Coronavirus. "Tunarii" au făcut anunţul oficial prin intermediul unui comunicat oficial. Premier League, alături de Ligue 1, unul dintre campionatele care nu au fost suspendate din cauza pandemiei de COVID-19. Mai mult ca sigur, acum acesta se va suspenda la rândul său.

Târziu în noapte, Arsenal a dat un comunicat oficial în care a anunţat că antrenorul principal, Mikel Arteta, a fost testat pozitiv cu Coronavirus. Londonezii au anunţat că baza de antrenament a fost închisă, iar toate persoanele care au luat contact recent cu Arteta vor intra în autoizolare la domiciliu.

"Colney, centrul nostru de pregătire, a fost închis după ce antrenorul principal Mikel Arteta a fost testat pozitiv cu Coronavirus în această seară. Stafful lui Arsenal care a intrat în contact recent cu Mikel vor intra în autoizolare la domiciliu. Ne referim la un număr însemnat de persoane, dintre care toată echipa mare şi antrenorii, dar şi un număr mic de oameni din academie, care a fost închisă şi ea pentru precauţie", se arată în comunicatul oficial al lui Arsenal.

Totuşi, se pare că persoanele care n-au luat contact recent cu Mikel Arteta se vor întoarce la serviciu, dar baza de pregătire şi academia lui Arsenal vor intra într-un proces de igienizare profundă.

Oficialii Premier League tocmai anunţaseră, joi seară, că etapa din campionatul Angliei va merge mai departe conform programului stabilit, în ciuda faptului că Serie şi La Liga au fost suspendate din cauza Coronavirusului.

Joi, fotbalistul lui Manchester City, Ben Mendy, s-a autoizolat la domiciliu după ce o persoană din familia sa a intrat în contact cu o alta infectată cu Coronavirus.

Afla mai multe despre: mikel artetaarsenalcoronavirus 

viewscnt
Articole similare