Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul fotbalist din Liga 1 suspect de infectare cu coronavirus! Clubul nu a mai intrat în cantonament EXCLUSIV

Primul fotbalist din Liga 1 suspect de infectare cu coronavirus! Clubul nu a mai intrat în cantonament EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Liga 1 ar putea avea primul caz de coronavirus. Fundaşul dreapta al lui FC Voluntari, Ricardinho (26 de ani), este suspect de infectare cu noul virus.

Jurnalistul Telekom Sport, Silviu Tudor Samuilă, a anunţat, în cadrul emisiunii Sport Report, că fundaşul lui FC Voluntari, Ricardinho, a fost depistat pozitiv la COVID-19, în urma primului test. Jucătorul urmează să fie supus unor teste suplimentare în zilele următoare. 

Fotbalistul a stat în ultima perioadă în ţara natală, Portugalia, iar în România a revenit joi. Jucătorul ilfovenilor nu a luat contact cu colegii săi şi a fost izolat. Deşi FC Voluntari plănuia să reia antrenamentele vineri, planurile au fost date peste cap şi au anulat pregătirea.

FC Voluntari a reacţionat prin vocea lui Florin Cernat, care a recunoscut că jucătorului i-au fost depistate valori anormale la primul test: "S-au făcut nişte teste şi este acel test pentru anticorpi. La acel test el a ieşit. Le el au ieşit foarte slabe, dar e ceva acolo. Poti fi aceşti anticorpi sau pot fi alţi anticorpi asociaţi. Noi încă nu ştim. Tocmai de aceea l-am băgat la izolare la stadion, e totul ok, el nu are absolut niciun simptom. Nu a făcut febră, adică acele simptome pe care le are un bolnav de coronavirus. Să vedem testul final, pentru că până la urmă acel test va decide exact. Părerea mea e că nu are absolut nimic", a declarat directorul sportiv al lui FC Voluntari, Florin Cernat.

Play-out-ul, în pericol. Şase cluburi nu doresc să mai joace

Şase cluburi din play-out-ul Ligii 1 au cerut să nu se mai joace meciurile care au mai rămas, deşi au încasat toţii banii pe care îi aveau de primit din drepturile TV, pentru acest sezon. Poli Iaşi, Viitorul, Hermannstadt, Clinceni, Chindia şi FC Voluntari au trimis o adresă către LPF, în care au cerut ca meciurile din play-off să nu se mai joace.

Directorul general al EAD, Orlando Nicoară, care deţine drepturile TV ale Ligii 1, a oferit o primă reacţie în acest sens. 

Afla mai multe despre: ricardinhocoronavirusfc voluntari 

viewscnt
Articole similare