Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS Primul om din fotbal care îi cere demisia lui Mirel Rădoi: ”Afară! Nu ai cum să faci asta!” EXCLUSIV

BREAKING NEWS Primul om din fotbal care îi cere demisia lui Mirel Rădoi: ”Afară! Nu ai cum să faci asta!” EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Cornel Dinu s-a declarat extrem de dezamăgit de declaraţia lui Mirel Rădoi, care a mărturisit că după experienţa de pe Ulevaal, se gândeşte cum să limiteze proporţiile scorului cu Austria.

România a pierdut cu Norvegia, 0-4 în deplasare, după ce Erling Haaland a reuşit un hat-trick, iar Alexander Sorloth a marcat şi el un gol.

Imediat după meci, selecţionerul Mirel Rădoi s-a declarat ruşinat de rezultatul final al partidei de pe Ulevaal. Selecţionerul a fost extrem de sincer şi a spus că se gândeşte doar la cum să facă pentru ca România să nu piardă la scor la fel de mare contra Austriei, pe care tricolorii i-au învins în tur (3-2):

”În momentul de faţă, sincer, gândurile mele sunt atât de negre, încât vă spun că mă gândesc la o limitare de scor. Şi nu vă spun doar de dragul de a încerca să mă compătimiţi, pur şi simplu, la felul cum am arătta în această seară, nu putem avea nicio pretenţie. În condiţiile astea mă gândesc la felul cum mă voi pune la culcare, ca să pot dimineaţă să fiu cu alte idei, pentru că noi nu am arătat absolut nimic în această seară” a spus selecţionerul la conferinţa de presă.

Imediat după această declaraţie, Cornel Dinu a reacţionat în studioul Telekom Sport: ”Groaznic! Nu se poate în istoria fotbalului, au mai fost şi după Islanda câteva declaraţii. Se dovedeşte total inoportun în declaraţii că probabil ceva fotbal mai ştie. Nu poţi să spui în istoria fotbalului că mă gândesc că joc cu Austria la limitarea scorului. Afară! Nu poţi să faci asemenea declaraţii! Înseamnă că nu ai nimic în comun cu postul în care te-ai aşezat. Nu poţi să spui dinainte aşa ceva” , a răbufnit Cornel Dinu, la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: cornel dinumirel rădoi 

viewscnt
Articole similare