Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Primul transfer al iernii la CFR Cluj! Campioana României a bătut palma cu Diego Fabbrini la insistenţele lui Edi Iordănescu

BREAKING NEWS | Primul transfer al iernii la CFR Cluj! Campioana României a bătut palma cu Diego Fabbrini la insistenţele lui Edi Iordănescu

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a reuşit să facă prima mutare pe piaţa transferurilor în 2021. Campioana României a bătut palma cu Diego Fabbrini (30 de ani), italianul de la Dinamo, iar acesta va ajunge sub comanda lui Edi Iordănescu.

Primul transfer al iernii la CFR Cluj! Diego Fabbrini semnează cu campioana României

Fabbrini s-a înţeles cu CFR Cluj, anunţă prosport.ro, unde a fost dorit cu ardoare de Edi Iordănescu. Totuşi, anunţul oficial al transferului italianului în Gruia va întârzia, depinzând de momentul când Fabbrini va reuşi să-şi rupă contractul cu Dinamo. Neplătit de luni bune, având în vedere situaţia clubului din Ştefan cel Mare, Fabbrini a depus memoriu la FIFA şi poate pleca liber în orice moment.

Sursa citată scrie că de serviciile lui Diego Fabbrini s-a interesat şi Astra, însă campioana României, CFR Cluj, s-a mişcat mai repede.

Diego Fabbrini a ajuns la Dinamo în august lui 2019, după ce a mai jucat în România la FC Botoşani, între septembrie 2018 şi iulie 2019. A semnat cu "câinii" după doar o lună şi jumătate petrecută în Bulgaria, la ŢSKA Sofia. La Dinamo, Fabbrini a jucat 34 de meciuri, a marcat de trei ori şi a livrat trei pase de gol.

  • 550.000 de euro este cota de piaţă a lui Diego Fabbrini în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Fabbrini a notificat FIFA cu privire la situaţia sa de la Dinamo

Conform preşedintelui AFAN, Emilian Hulubei, jucătorii străini pot să plece prin simpla notificare a FIFA, ceea ce se întâmplă şi în cazul lui Fabbrini. „Şi-au depus notificare de 15 zile, au trecut 15 zile şi clubul nu şi-a îndeplinit obligaţiile de a plăti. Ei în orice moment pot trimite a doua notificare, prin care să-şi denunţe unilateral contractul, să depună memoriu la FIFA şi să părăsească clubul”, a spus Emilian Hulubei pentru ProX.

Afla mai multe despre: diego fabbrinidiego fabbrini transfer cfr clujcfr cluj transfer diego fabbrinidiego fabbrini cfr clujtransfer diego fabbrini cfr cluj 

viewscnt
Articole similare