Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Becali l-a prezentat oficial pe Sergiu Buş: "N-am mai avut asemenea atacant. E complet!". Ce glumă i-a făcut agentului Bogdan Apostu: "Cu tine nu mă mai pup"

VIDEO | Becali l-a prezentat oficial pe Sergiu Buş: "N-am mai avut asemenea atacant. E complet!". Ce glumă i-a făcut agentului Bogdan Apostu: "Cu tine nu mă mai pup"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) s-a mişcat repede şi a făcut o nouă mutare pe piaţa transferurilor, după aducerea lui Briceag. Sergiu Buş (27 de ani) a rămas liber de contract, după despărţirea de Gaz Metan, şi a semnat cu FCSB pe trei ani.

Gigi Becali a fost pus pe glume la conferinţa de presă. Patronul celor de la FCSB l-a surprins pe agentul jucătorului, Bogdan Apostu, şi a glumit pe tema pandemiei de coronavirus.

"Ne pupăm, Sergiu, dar nu avem voie, ne iau ăştia cu COVID-ul. Cu tine nu mă mai pup (n.r. către Apostu), tu nu eşti fotbalist şi nu ai imunitate puternică. Sergiu e la fel ca mine, are imunitate puternică. E şi testat, la fel şi eu, am făcut teste" , a glumit Gigi Becali.

Apoi, patronul vicecampioanei României a oferit toate detaliile despre contractul lui Sergiu Buş şi a dezvăluit cu ce l-a cucerit atacantul de 27 de ani.

"Sergiu va semna acum pe trei ani de zile. Ştiţi că eu am fost entuziasmat când am semnat cu jucători, dar eu mereu spune ce cred. Să dea Dumnezeu să nu mă înşel. I-am spus lui MM Stoica ce cred. Eu cred că noi nu am avut până acum un atacant ca el. Poate Kapetanos, poate Alibec, dar nu a fost serios, dar este exact genul de atacant care mie îmi place: mobil, are execuţie, are viteză, dă bine cu capul, are forţă, este complet, le are pe toate.

Pot să iau şi bani pe el, i-am pus şi o clauză de 2 milioane. Mă interesează cupele europene şi ca la anul nimeni să nu schiţeze în faţa FCSB-ului la titlu. La anul, nu voi lăsa nici măcar să schiţeze cineva la titlu. Vrem să fim ca un fel de Juve în Italia" , a continuat Becali.

"A fost foarte scurtă negocierea. Domnul Becali l-a sunat pe agentul meu, iar tot ce au vorbit ei, eu am aflat. M-am decis foarte repede. E o nouă provocare pentru mine, a fost un an greu la Gaz Metan, ne-am calificat în play-off, iar acum este o nouă provocare mare pentru mine. Vreau să iau titlul, este momentul FCSB-ului după ceva timp să ia titlul, chiar îmi doresc foarte mult să reuşim" , a declarat Sergiu Buş.


Sergiu Buş a semnat cu FCSB, anunţă antenasport.ro. Atacantul a marcat 11 goluri în acest sezon la Gaz Metan şi a atras atenţia cluburilor mari din Liga 1. FCSB a reuşit să-l convingă, deşi era dorit şi de CFR Cluj, club la care a crescut.

Gigi Becali, care va susţine o conferinţă de presă de la ora 13:30, a vorbit despre această ştire, la Pro X: "Nu pot sa spun asta, nu stiu sa spun. O sa aflati astazi la ora 13:30. Mai multe lucruri importante si legate de banca tehnica a echipei", a spus patronul roş-albaştrilor.

Becali s-a răzgândit în ceea ce priveşte transferul lui Sergiu Buş. Atacantul a mai negociat o dată cu patronul FCSB, în omul de afaceri a anunţat atunci că a oprit negocierile pentru că vârful de atac a avut pretenţii prea mari. „Îmi place de Buş, dar are pretenţii mari. Şi atunci nu ne-a mai interesat. S-a discutat cu el, dar are pretenţii mari. Şi am întrerupt discuţiile”, spunea Gigi Becali în trecutul apropiat, care s-a răzgândit între timp.

În afara celor 11 goluri, Sergiu Buş are în cont şi trei pase de gol.

  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Sergiu Buş, conform transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsergiu bustransfer bus fcsb 

viewscnt
Articole similare