Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Primul transfer pe care Zidane l-a cerut la Real Madrid. A fost o condiţie pentru a semna. Un star urmează să plece de pe Bernabeu

BREAKING NEWS | Primul transfer pe care Zidane l-a cerut la Real Madrid. A fost o condiţie pentru a semna. Un star urmează să plece de pe Bernabeugalerie foto

Fotbal

Comentarii

Real Madrid a anunţat oficial că s-a despărţit de Santiago Solari şi în locul său a fost numit Zinedine Zidane. Antrenorul francez a semnat până în vara lui 2022 şi presa spaniolă anunţă mai multe schimbări la nivelul lotului. Zidane ar fi cerut ca Bale să fie vândut în vară şi în locul lui să fie adus Eden Hazard.

"Zizou" a vorbit şi despre subiectul Cristiano Ronaldo: "Nu este momentul să vorbim despre Cristiano Ronaldo. A făcut istorie aici şi nimeni nu poate schimba asta, dar nu este momentul să vorbim despre astfel de lucruri". 

Întrebat de un jurnalist dacă este adevărat că ar fi vrut să aştepte până la finalul sezonului, Zidane s-a eschivat, dar în cele din urmă a răspuns: "Nu am putut să îl refuz pe preşedinte atunci când m-a chemat". 

21:15 "Este o zi specială şi sunt foarte fericit pentru că mă întorc acasă" - a început Zidane conferinţa de presă. Francezul a reiterat ideea că avea echipa avea nevoie de o schimbare după ce a câştigat tot ce se putea, acesta fiind motivul pentru care a plecat vara trecută. "Sunt aici pentru că preşedintele m-a chemat", a mai zis Zidane. 

21:10 A început conferinţa de presă, cu Florentino Perez. Preşedintele lui Real i-a mulţumit lui Santiago Solari pentru perioada petrecută pe bancă: "Şi-a demonstrat profesionalismul şi dragostea lui pentru acest club până în ultimul moment".


20:30 Revenirea lui Zidane a fost anunţată şi printr-un clip video emoţionant, postat de clubul Los Blancos pe reţelele de socializare. 


19:25 Real Madrid a anunţat în mod oficial despărţirea de Santiago Solari. Noul antrenor al lui Real va fi Zinedine Zidane, care a semnat un contract valabil până în iunie 2022. Francezul va fi prezentat în această seară, într-o conferinţă de presă programată la ora 21:00, ora României.

Francezul va încasa 16 milioane de euro pe an, potrivit unui jurnalist de la Gazzetta dello Sport. În 2017, atunci când şi-a prelungit înţelegerea de la acea vreme cu Los Blanco, Zidane avea un salariu aproximat de presa internaţională la 9,5 milioane de euro. 


18:47 În scurt timp va începe şedinţa Consiliului de Administraţie al lui Real Madrid, în care se va decide concedierea lui Solari şi înlocuirea lui cu Zinedine Zidane. Florentino Perez se află deja la stadionul Santiago Bernabeu.


18:30 Jurnaliştii de la Marca oferă noi detalii despre revenirea lui Zidane la Real Madrid. Antrenorul francez ar fi semnat până în vara lui 2022, semn că Florentino Perez i-a oferit încredere pentru un proiect de lungă durată. Campioana Europei ar urma să treacă în vară prin schimbări masive de lot.


17:39 Publicaţia Marca susţine că Santiago Solari a fost în baza de pregătire Valdebebas pentru a-şi lua rămas bun. Presa din Spania susţine că este o chestiune de ore până când Zidane va fi anunţat oficial. Pe de altă parte, ibericii susţin că una dintre condiţiile pe care Zidane le-a pus pentru a reveni a fost ca Bale să plece în vară, iar în locul său să vină Hazard.


Plecat în vară, după cucerirea celei de-a treia Ligă a Campionilor consecutivă, Zidane e favorit pentru a reveni pe Bernabeu, iar spaniolii dau ca sigură numirea acestuia.

Postul TV La Sexta a anunţat în premieră că "Zidane va deveni astăzinoul antrenor al Realului", iar jurnaliştii de la Marca notează că au confirmat această informaţie.

"Clubul îl va destitui în următoarele ore pe Solari, în cadrul şedinţei ce va avea loc l ora 18:00, iar înlocuitorul va fi francezul care a câştigat ultimele trei ediţii din Liga Campionilor [...]

Astăzi va fi anunţat oficial, iar mâine sau cel mai târziu miercuri (n.r. Zidane) va conduce primul antrenament
", notează cei de la Marca.

15 trofee a câştigat Zidane pe Santiago Bernabeu: 6 ca jucător şi 9 ca antrenor

E dorit şi de Juventus!

Cotidianul spaniol El Pais notează că Zidane e dorit insistent şi de Juventus, iar Bătrâna Doamnă i-ar fi pus pe masă un contract valabil din sezonul următor şi până în 2022. 

Zidane a jucat cinci ani la Juventus, timp în care a cucerit şase trofee: două campionate, Supercupa Europei, o cupă intercontinentală, o cupă şi Supercupa Italiei. 

Afla mai multe despre: zidanerealjuventus 

viewscnt
Articole similare