Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | PSG şi Barcelona sunt istorie pentru Neymar! Unde se transferă starul brazilian. Tatăl său, surprins la negocieri

BREAKING NEWS | PSG şi Barcelona sunt istorie pentru Neymar! Unde se transferă starul brazilian. Tatăl său, surprins la negocieri
Comentarii

Neymar, în vârstă de 27 de ani, nu mai concepe să rămână încă un sezon la Paris Saint-Germain şi, cum revenirea sa la FC Barcelona este imposibilă în momentul de faţă, brazilianul s-a repliat.

Italienii aruncă bomba, la o zi după ce El Mundo Deportivo a anunţat că Neymar s-a autopropus la Manchester United, Real Madrid, Juventus Torino şi Bayern Munchen. Conform Rai Sport, tatăl atacantului brazilian se va întâlni cu directorul sportiv al clubului Juventus, Fabio Paratici, pentru a pune la cale transferul lui Neymar la campioana Italiei.

 

 

Neymar, de la Barcelona la PSG, cel mai scump transfer din istorie

Neymar a fost transferat de PSG în vara anului 2017, atunci când parizienii i-au achitat clauza de reziliere a contractului cu FC Barcelona, în valoare de 222 de milioane de euro. Acea mutare a reprezentat un adevărat şoc pe piaţa transferurilor, în ideea în care cel mai scump transfer realizat până atunci era cel al lui Paul Pogba, de la Juventus Torino la Manchester United, pentru 105 milioane de euro.

În cei doi ani petrecuţi la Paris Saint-Germain, Neymar a adunat 58 de meciuri, 51 de goluri şi 29 de assist-uri, însă nu s-a ridicat întotdeauna la nivelul aşteptărilor. Brazilianul a avut parte de două accidentări serioase şi nu a putut să îşi ajute echipa în meciurile decisive din Liga Campionilor nici în primul său sezon, nici în ediţia recent încheiată. În plus, Neymar a fost implicat în mai multe scandaluri, cum ar fi momentul în care brazilianul a lovit un spectator după finala Cupei Franţei, dar şi faptul că este acuzat de viol.

Recent, preşedintele echipei FC Barcelona a confirmat că Neymar vrea să plece de la PSG, dar a precizat că francezii nu vor să se despartă de brazilian. "Ce ştim noi este că Neymar vrea să plece de la PSG, dar ştim şi că PSG nu vrea ca Neymar să plece de acolo. Aşa că, nu cred că se pune problema", a declarat Bartomeu.

Afla mai multe despre: neymar 

viewscnt
Articole similare