Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | PSG şi Real Madrid - schimb COLOSAL de jucători. Anunţ de ultimă oră

BREAKING NEWS | PSG şi Real Madrid - schimb COLOSAL de jucători. Anunţ de ultimă oră

PSG

Comentarii

The Independent scrie că Real Madrid şi Paris Saint Germain negociază un schimb de jucători: Neymar la Real şi Gareth Bale la PSG.

Presa engleză anunţă ceea ce ar putea să devină schimbul anului! Gareth Bale şi Neymar, doi fotbalişti aflaţi în dizgraţia cluburilor de care aparţin, ar putea face schimb de locuri.

The Independent scrie că Bale ar putea ajunge la Paris Saint Germain, după ce a intrat în dizgraţia antrenorului Zinedine Zidane. Neymar este şi el în conflict deschis cu oficialii parizieni şi ar vrea să se întoarcă în Spania, la Barcelona sau Real Madrid.

Zinedine Zidane a anunţat plecarea lui Gareth Bale de la Real Madrid

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, a dezvăluit că atacantul Gareth Bale (30 de ani) va părăsi gruparea spaniolă, transferul său fiind o chestiune de zile.

Real Madrid a fost învinsă de Bayern Munchen, duminică dimineaţă, scor 3-1, în primul meci de pregătrie disputat de "galactici" în această vară. Tolisso (15), Lewandowski (67) şi Gnabry (69) au marcat pentru campioana Germaniei, în timp ce unicul gol al spaniolilor a fost înscris de debutantul Rodrygo Goes, în minutul 84.

Gareth Bale nu a jucat niciun minut în acest meci, iar, la final, Zidane a dezvăluit că galezul nu va continua pe Santiago Bernabeu.

"Bale nu a jucat astăzi pentru că este foarte aproape să plece. Sperăm să plece curând. Dacă ar pleca mâine, ar fi mai bine. Lucrăm la transferul lui la o nouă echipă", a declarat Zinedine Zidane, la finalul meciului amical cu Bayern Munchen.

Afla mai multe despre: neymargareth balepsg 

viewscnt
Articole similare