Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Răspuns virulent al Universităţii Craiova la adresa lui Mihai Stoica. "Ce să ceri de la cineva a cărui menire este să behăie la comandă?"

BREAKING NEWS | Răspuns virulent al Universităţii Craiova la adresa lui Mihai Stoica. "Ce să ceri de la cineva a cărui menire este să behăie la comandă?"
Comentarii

Universitatea Craiova a postat un mesaj virulent la adresa directorului sportiv de la FCSB, Mihai Stoica, cel care şi-a dat recent cu părerea despre conflictul dintre cele două echipe care-şi revendică numele de "Universitatea", în Craiova. Mihai Stoica este de părere că adevărata "Universitatea Craiova" este cea deţinută de Adrian Mititelu.

Mesajul clubului din Liga 1 a fost publicat pe pagina oficială de Facebook, cu trimitere la nivelul scăzut de moralitate pe care îl prezintă Mihai Stoica.

"Sa răspunzi la o ironie cu o mârlănie înseamnă că nici cei 7 ani de acasă şi nici programele de reeducare nu şi-au atins scopul. Să ajungă un fariseu, care toată viaţa s-a vândut pentru arginţi, să vorbească de Universitatea Craiova, înseamnă ca oficialul FOTBAL CLUB FCSB S.A. (societate înfiinţată în 2003 odată cu uzurparea locului de Liga 1 al echipei Steaua Bucureşti) reuşeşte să ridice ipocrizia la rang de artă. Dar ce să ceri de la cineva a cărui menire în cadrul clubului este sa behăie la comandă?

fcsbnuesteaua şi nu are cum să fie având în vedere calitatea morală a celui din poză", au scris oltenii, apoi au ataşat o poză cu un citat al lui Mihai Stoica, din trecut, pe vremea când excludea clar colaborarea cu Gigi Becali: 

"Dacă aş avea de ales între a locui într-o cutie de carton sau a avea nenorocirea de a lucra alături de Becali, aleg fără ezitare prima variantă!", declarat Mihai Stoica, în 2010, cuvinte pe care olteni nu le-au uitat.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare