Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Răspunsul lui Răzvan Lucescu pentru oferta de a deveni selecţionerul României

BREAKING NEWS | Răspunsul lui Răzvan Lucescu pentru oferta de a deveni selecţionerul României

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Lucescu a refuzat oferta de a deveni selecţionerul echipei naţionale, după întâlnirea pe care a avut-o cu Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă.

Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă caută în această perioadă un antrenor care să vină pe locul lăsat liber de plecarea lui Mirel Rădoi.

Cei doi s-au gândit inclusiv la varianta Răzvan Lucescu şi au mers la Salonic pentru a purta o discuţie cu antrenorul lui PAOK.

Răzvan Lucescu a refuzat oferta de a deveni selecţionerul României. Clauza uriaşă de reziliere pe care o are la PAOK Salonic

Răzvan Lucescu a revenit în vară la PAOK Salonic, unde a obţinut rezultate senzaţionale în primul mandat. Antrenorul în vârstă de 52 de ani şi-a asumat atunci un proiect pe 3 ani, la care nu este prea dispus să renunţe.

Aflat în prezent pe locul 3 în Grecia, la 7 puncte în spatele liderului Olympiacos, Răzvan Lucescu vrea să aducă un nou titlu la Salonic. În plus, această perioadă de 3 ani şi-a propus să o ducă pe PAOK şi în grupele Champions League.

Contractul cu PAOK este cât se poate de solid şi are şi o clauză uriaşă de reziliere. Potrivit gazzetta.gr, Răzvan Lucescu trebuie să plătească o clauză de rezileire de 7 milioane de euro dacă va rupe unilateral contractul.

În plus, nici patronul lui PAOK Salonic nu este dispus să-l lase pe Răzvan Lucescu să plece, mai ales că alături de el a cunoscut cele mai mari satisfacţii.

Presa din Grecia mai notează că, la întâlnirea cu Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă, Răzvan Lucescu a transmis încă din startul discuţiilor că nu are de gând şi nu poate pleca de la PAOK Salonic:

”S-au întâlnit într-un restaurant din centrul Salonicului, unde antrenorul în vârstă de 52 de ani se afla alături de secunzii săi de la PAOK.

În conversaţia care a avut loc, Lucescu nu a lăsat nici cea mai mică marjă pentru ca interesul intens al FRF să se transforme într-o propunere oficială”, notează cei de la gazzetta.gr.

Afla mai multe despre: razvan lucescu 

viewscnt
Articole similare