Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Răstunare de situaţie la Astra! Doar PATRU jucători pozitivi, după ultima testare. Ce se va întâmpla zilele următoare

BREAKING NEWS | Răstunare de situaţie la Astra! Doar PATRU jucători pozitivi, după ultima testare. Ce se va întâmpla zilele următoare

Astra Giurgiu

Comentarii

Situaţie incredibilă la Astra! După ce zilele trecute au fost depistaţi pozitiv 15 jucători de la prima echipă şi 12 de la echipa secundă, vineri, după o nouă testare, din 20 de jucători pozitivi testaţi, doar patru rezultate au fost reconfirmate.

Miercuri, Astra a efectuat testele COVID-19, la o clinică din Bucureşti, înaintea partidei cu Dinamo din Liga 1. Rezultatele au fost uluitoare: 15 jucători de la prima echipă şi 12 de la echipa secundă au fost confirmaţi pozitiv. În consecinţă, duelul cu Dinamo a fost amânat, urmând a fi reprogramat pentru o dată ulterioară.

Vineri, lotul celor de la Astra a efectuat un nou set de teste, de data aceasta la o clinică din Ploieşti. Deoarece mai aveau doar 20 de kituri disponibile, oficialii Astrei au decis să fie testaţi 20 dintre cei care au primit rezultatul de miercuri ca fiind pozitiv. Din nou, rezultatul a fost halucinant, de data aceasta într-o lumină pozitivă: doar patru jucători au fost reconfirmaţi pozitivi.

Drept urmare, conducătorii Astrei au decis ca luni să fie retestaţi din nou jucătorii rămaşi pozitivi, plus o serie de jucători declaraţi negativi, dar mai importanţi, pentru ca aceştia să îndeplinească condiţia de două teste negative, înainte de a se întoarce pe terenul de joc. 

Valerică Găman, Constantin Dima şi Ljuban Crepulja, care s-au confruntat cu această problemă în urmă cu câteva luni, nu vor mai fi testaţi, deoarece se încadrează în protocolul privind 90 de zile de la momentul în care au fost declaraţi vindecaţi de COVID.

De asemenea, Constantin Budescu s-a testat împreună cu familia, rezultatul fiind negativ. În plus, s-a testat şi împreună cu echipa, rezultatul fiind acelaşi. Astfel, Budescu nu va mai face testul cu echipa luni, având cele două rezultate negative. Nici Mihai Răduţ nu va mai face testul, deoarece se află în aceeaşi situaţie precum Budescu, doar că acesta este accidentat.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare