Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Răsturnare de situaţie! Inter renunţă după 7 ani la Ionuţ Radu. Transfer definitiv în Serie A

BREAKING NEWS | Răsturnare de situaţie! Inter renunţă după 7 ani la Ionuţ Radu. Transfer definitiv în Serie A

Serie A

Comentarii

Presa din Italia a aflat că Inter ia în calcul un schimb, în perioada de transferuri din vară, care l-ar putea implica şi pe portarul Ionuţ Radu, împrumutat în acest moment la Parma.

  • Ionuţ Radu a fost împrumutat în iarnă de Inter Milano la Parma, după ce nu a mai intrat în planurile noului antrenor al lui Genoa. Totuşi, internaţionalul român nu a apucat să debuteze la Parma, nici la câteva luni de la împrumut. 

Ionuţ Radu, monedă de schimb pentru Inter. Pleacă de la Parma şi se poate duce la o altă echipă din Serie A

Ionuţ Radu are parte de o perioadă agitată de câteva luni, deşi a fost foarte apreciat la Genoa. Românul şi-a pierdut locul de titular şi a plecat la Parma, unde a fost împrumutat de Inter, clubul de care aparţine. Deşi impresarul jucătorului român insistă ca românul să revină la Inter şi să fie numărul doi, după Handanovic, se pare că Inter are alte planuri. 

Conform Calciomercato.com, Ionuţ Radu ar urma să fie monedă de schimb pentru aducerea portarului lui Udinese, Juan Musso. Argentinianul, care e monitorizat de Inter încă de pe vremea când evolua în ţara natală, la Racing Club, este dorit pe "Giuseppe Meazza" din vară, dar preţul cerut de Udinese este mult prea mare.

Astfel, conform sursei citate, Inter ar urma să-i propună lui Udinese un schimb cu Ionuţ Radu, portar care a mai fost împrumutat, în ultimii ani, la Avellino, Genoa şi Parma. 

  • 2013 e anul în care Ionuţ Radu a ajuns la grupele de juniori ale lui Inter

Impresarul lui Ionuţ Radu face tot posibilul ca românul să ajungă la Inter

În exclusivitate pentru site-ul fcinter1908.it, agentul lui Ionuţ Radu, Crescenzo Cecere, a vorbit despre situaţia portarului român, dar şi despre viitorul acestuia: "În ianuarie a existat posibilitatea întoarcerii sale la Inter, atunci această oportunitate nu s-a concretizat. Apoi a existat această ocazie pentru el, de la Parma, să se joace şi am luat-o. Accidentarea lui Handanovic? Radu este un portar care a jucat şi ar fi putut să o facă la Inter, dar atunci am ales aşa

Planul este ca el să se întoarcă la Inter, apoi vom vedea. Jucătorul a semnat un contract pe 5 ani cu Inter, un contract important pe care puţine echipe îl pot susţine în Italia şi, prin urmare, va rămâne cu Inter. Urmaşul lui Samir? Dacă va merita şansa asta, atunci aşa se va întâmpla", a declarat impresarul internaţionalului român. 

Cine e Juan Musso, portarul pe care Inter Milano îl vrea. Ionuţ Radu, din nou "victimă" pe piaţa transferurilor?

Musso, un argentinian în vârstă de 25 de ani, este titular la Udinese şi mai are contract cu gruparea friulană până în 2023. 

Are o selecţie în naţionala Argentinei, este cotat la 15 milioane de euro, iar în acest sezon a reuşit să menţină poarta lui Udine intactă în nouă partide. Ca o comparaţie, Radu are la Genoa, în acest sezon, doar două clean sheet-uri. 

Afla mai multe despre: ionut raduionut radu udineseionut radu interinter 

viewscnt
Articole similare