Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Răsturnare de situaţie. Puşcaş nu mai merge la Birmingham şi semnează cu o altă echipă. Unde va evolua atacantul în sezonul următor

BREAKING NEWS | Răsturnare de situaţie. Puşcaş nu mai merge la Birmingham şi semnează cu o altă echipă. Unde va evolua atacantul în sezonul următor
Comentarii

Clubul Reading a ajuns la un acord cu Inter Milano pentru achiziţionarea lui George Puşcaş, susţine presa italiană, potrivit căreia jucătorul ar urma să facă astăzi vizita medicală.

Sky Sport Italia şi Sportitalia au anunţat că Reading a oferit 8 milioane de euro, plus bonusuri de două milioane de euro pentru transferul jucătorului.

Numele lui Puşcaş a fost menţionat în ultimele zile şi în legătură cu Birmingham City, dar oferta de la Reading a fost mai avantajoasă, notează football-italia.net.

George Puşcaş a revenit la Inter Milano după ce echipa la care a evoluat sezonul trecut în Serie B, Palermo, a fost retrogradată în Serie D, din cauza problemelor financiare.

Gruparea din Milano nu intenţionează să-l păstreze pe internaţionalul român de tineret şi jucătorul este în atenţia mai multor echipe din Italia şi din alte ţări europene, între care Fiorentina, ŢSKA Moscova, Hamburg şi Saint-Etienne.

Becali l-a vrut pe Puşcaş la FCSB

Înainte ca George Puşcaş să impresioneze în tricoul naţionalei la Campionatul European, unde a marcat patru goluri în patru meciuri jucate, Gigi Becali a insistat pentru transferul jucătorului. Însă, odată cu evoluţiile apreciate de la Euro 2019, şansele ca atacantul de 23 de ani să ajungă la FCSB au devenit tot mai mici, iar patronul roş-albaştrilor a renunţat la transferul lui Puşcaş.

”Îl doresc de mult timp. Am oferit 3 milioane de euro pentru el, dar nu a vrut Palermo să-l dea. Acum cred că valorează şi mai mult” , declara Gigi Becali înainte de startul Campionatului European de tineret.

  • 3 milioane de euro este cota lui George Puşcaş pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: puscasintermilano 

viewscnt
Articole similare