Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Răsturnare incredibilă de situaţie în cazul presupusului deces al lui Mino Raiola. Impresarul a postat un comunicat: "M-am săturat"

BREAKING NEWS | Răsturnare incredibilă de situaţie în cazul presupusului deces al lui Mino Raiola. Impresarul a postat un comunicat: "M-am săturat"
Comentarii

Deşi publicaţiile importante din presa internaţională, printre care Marca, L'Équipe sau Gazzetta dello Sport, au anunţat că Mino Raila ar fi murit, celebrul impresat a infirmat ştirea printr-un comunicat oficial.

UPDATE | Pe contul oficial de Twitter al celebrului impresar a fost publicat un comunicat conform căruia Mino Raiola n-ar fi murit, aşa cum au anunţat toate publicaţiile importante din presa internaţională.

"Starea mea de sănătate actuală, pentru toţi cei care se întreabă: m-am săturat, pentru că m-au omorât de două ori în patru luni. Se pare că am fost în stare să mă resuscitez" , se arată în comunicatul lui Mino Raiola.


BREAKING NEWS | A murit celebrul impresar Mino Raiola!

Unul dintre cei mai mari impresari din lume, Mino Raiola, a decedat la doar 54 de ani. Superagentul a decedat în urma unei boli cu care se confrunta de mai multă vreme. 

Raiola a fost internat în spital miercurea trecută, iar starea sa de sănătate s-a înrăutăţit treptat, până când medicii nu au mai putut face ceva pentru a-i salva viaţa. 

Mino Raiola este considerat unul dintre cei mai importanţi agenţi de fotbalişti din lume. În 2020, Forbes îl plasa pe Raiola pe locul 4 în topul impresarilor din sport, cu o avere de 84,7 milioane de dolari şi contracte în valoare de 847,7 milioane de dolari. Primele trei poziţii erau ocupate de Scott Boras (baseball – contracte de 3,2 miliarde de dolari, avere de 161,1 milioane de dolari), Jonathan Barnett (fotbal – contracte de 1,4 miliarde de dolari, avere de 142,3 milioane de dolari) şi Jorge Mendes (fotbal – contracte de un miliard de dolari, avere de 104 milioane de dolari).

Crescut în Ţările de Jos, unde familia sa a emigrat în anii 1960 din regiunea Campania pentru a deschide o pizzerie, Carmine Raiola nu s-a ocupat niciodată cu pregătirea pizzei, ci a intrat imediat în lumea fotbalului.

După ce a început să lucreze la centrul de juniori al clubului Haarlem, a fost agentul unor jucători olandezi, pentru a deveni unul dintre cei mai puternici şi carismatici impresari din lume. Printre fotbaliştii reprezentaţi de el sunt vedete ca Zlatan Ibrahimovic, Erling Haaland, Gianluigi Donnarumma, Paul Pogba, Marco Verratti şi Matthijs de Ligt. Mino Raiola are, în total, contracte cu 79 de fotbalişti din întreaga lume.

Afla mai multe despre: mino raiola 

viewscnt
Articole similare