Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Război la U Craiova după meciul cu FCSB! Încă un titular, OUT din echipă. Are oferte din Turcia şi SUA şi forţează transferul

BREAKING NEWS | Război la U Craiova după meciul cu FCSB! Încă un titular, OUT din echipă. Are oferte din Turcia şi SUA şi forţează transferul
Comentarii

Patronul Mihai Rotaru are de gestionat mai multe probleme la U Craiova, în plin sezon. Unul dintre titularii din startul sezonului, fundaşul experimentat Stephane Acka (30 de ani), se simte nedreptăţit. Impresarul ivorianului nu-şi explică de ce fundaşul central a fost scos din echipa de start şi, în plus, a dezvăluit că Universitatea Craiova îi blochează plecarea lui Acka.

U Craiova se clatină, din nou, în Liga 1. Deşi se află pe locul secund în campionat, echipa antrenată de Corneliu Papură a pierdut derby-ul cu FCSB, scor 2-0, iar în ultimele cinci partide a înregistrat două victorii, o remiză şi două înfrângeri. De altfel, oltenii au pierdut şi primul loc în Liga 1, în faţa FCSB-ului, iar acum sunt ameninţaţi de CFR Cluj, care are un punct în minus. 

Stephane Acka, nemulţumit că a devenit rezervă la U Craiova! Fotbalistul forţează plecarea

În tot acest timp, există nemulţumiri şi în rândul anumitor fotbalişti din lot. În timp ce Alexandru Mateiu ar fi fost scos din lot, după o discuţie cu Corneliu Papură, conducerea încearcă să-l repună pe picioare şi pe Andrei Ivan, care a fost trimis la un psiholog în Germania. 

Iar situaţiile neprevăzute continuă la U Craiova. Recent, un fotbalist important din grup s-a revoltat. Christopher Abdul, impresarul care-l reprezintă pe Stephane Acka, consideră că jucătorul nu e tratat corect la U Craiova. 

Ivorianul din apărare nu a mai prins echipa de start de patru partide, după ce Papură i-a preferat pe Mihai Bălaşa şi Marius Constantin pe postul de fundaş central. 

Christopher Abdul şi Stephane Acka încearcă să rezolve situaţia, iar în acest sens i-au cerut conducerii de la U Craiova să-l pună pe jucător pe lista de transferuri, pentru a pleca în această iarnă. Totuşi, oltenii se împotrivesc acestei mutări. 

"Credem că e benefic, pentru ambele părţi, să găsim o soluţie în cazul jucătorului. Politica actuală a clubului, în privinţa fotbalistului (n.r. -Stephane Acka) e de neînţeles. E al doilea cel mai valoros fundaş central din lot, dar practic e tratat ca un jucător tânăr. Din moment ce joacă acolo de cinci ani, are o relaţie bună cu preşedintele (n.r. - Sorin Cârţu), şi din moment ce vorbeşte fluent limba română, fotbalistul nu se aştepta să fie tratat în acest mod de club", a declarat Christopher Abdul în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

VIDEO | Sorin Cârţu, enervat după U Craiova - FCSB 0-2! "Bă, eşti nesimţit?". A fost apostrofat de un fan şi a ripostat

Acka, oferte pentru un transfer în Turcia sau SUA! U Craiova l-a blocat

Din informaţiile furnizate de agentul fotbalistului de la Universitatea Craiova, Acka are şansa unei reveniri în Turcia, acolo de unde a venit, ultima dată, la U Craiova. În plus, fundaşul central al oltenilor a primit o ofertă şi din MLS. 

În tot acest timp, Mihai Rotaru şi conducerea s-au opus transferului prin pretenţii prea mari de îndeplinit pentru cluburile care-l doresc pe Acka: 

"Credem că Acka s-ar potrivi în MLS sau în Turcia. Există şi interes din aceste ligi, dar, din păcate, clubul (n.r. - Universitatea Craiova) emite pretenţii nerealiste în privinţa jucătorului.

Are un contract care expiră într-un an şi jumătate, în vara lui 2022, dar credem că cea mai bună soluţie pentru el e să se transfere în perioada de mercato din iarnă", a mai spus impresarul fotbalistului de la U Craiova pentru Telekom Sport. 

  • În acest sezon, Acka a jucat în doar 5 meciuri. 
  • 123 de meciuri, un gol şi o pasă decisivă sunt cifrele lui Acka la U Craiova. 

Fotbalistul Universităţii Craiova, Mihai Roman, sfătuit să se retragă. "Este o situaţie mai delicată decât la Ţucudean. Nu-l vom lăsa să-şi rişte viaţa"

 

Afla mai multe despre: stephane ackau craiovastephane acka u craiovauniversitatea craiovaprobleme u craiovau craiova fcsb 0-2mihai rotarumihai rotaru u craiovastephane acka transferscandal u craiovauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare