Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | Război la U Craiova după meciul cu FCSB! Încă un titular, OUT din echipă. Are oferte din Turcia şi SUA şi forţează transferul

BREAKING NEWS | Război la U Craiova după meciul cu FCSB! Încă un titular, OUT din echipă. Are oferte din Turcia şi SUA şi forţează transferul

U Craiova

Comentarii

Patronul Mihai Rotaru are de gestionat mai multe probleme la U Craiova, în plin sezon. Unul dintre titularii din startul sezonului, fundaşul experimentat Stephane Acka (30 de ani), se simte nedreptăţit. Impresarul ivorianului nu-şi explică de ce fundaşul central a fost scos din echipa de start şi, în plus, a dezvăluit că Universitatea Craiova îi blochează plecarea lui Acka.

U Craiova se clatină, din nou, în Liga 1. Deşi se află pe locul secund în campionat, echipa antrenată de Corneliu Papură a pierdut derby-ul cu FCSB, scor 2-0, iar în ultimele cinci partide a înregistrat două victorii, o remiză şi două înfrângeri. De altfel, oltenii au pierdut şi primul loc în Liga 1, în faţa FCSB-ului, iar acum sunt ameninţaţi de CFR Cluj, care are un punct în minus. 

Stephane Acka, nemulţumit că a devenit rezervă la U Craiova! Fotbalistul forţează plecarea

În tot acest timp, există nemulţumiri şi în rândul anumitor fotbalişti din lot. În timp ce Alexandru Mateiu ar fi fost scos din lot, după o discuţie cu Corneliu Papură, conducerea încearcă să-l repună pe picioare şi pe Andrei Ivan, care a fost trimis la un psiholog în Germania. 

Iar situaţiile neprevăzute continuă la U Craiova. Recent, un fotbalist important din grup s-a revoltat. Christopher Abdul, impresarul care-l reprezintă pe Stephane Acka, consideră că jucătorul nu e tratat corect la U Craiova. 

Ivorianul din apărare nu a mai prins echipa de start de patru partide, după ce Papură i-a preferat pe Mihai Bălaşa şi Marius Constantin pe postul de fundaş central. 

Christopher Abdul şi Stephane Acka încearcă să rezolve situaţia, iar în acest sens i-au cerut conducerii de la U Craiova să-l pună pe jucător pe lista de transferuri, pentru a pleca în această iarnă. Totuşi, oltenii se împotrivesc acestei mutări. 

"Credem că e benefic, pentru ambele părţi, să găsim o soluţie în cazul jucătorului. Politica actuală a clubului, în privinţa fotbalistului (n.r. -Stephane Acka) e de neînţeles. E al doilea cel mai valoros fundaş central din lot, dar practic e tratat ca un jucător tânăr. Din moment ce joacă acolo de cinci ani, are o relaţie bună cu preşedintele (n.r. - Sorin Cârţu), şi din moment ce vorbeşte fluent limba română, fotbalistul nu se aştepta să fie tratat în acest mod de club", a declarat Christopher Abdul în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

VIDEO | Sorin Cârţu, enervat după U Craiova - FCSB 0-2! "Bă, eşti nesimţit?". A fost apostrofat de un fan şi a ripostat

Acka, oferte pentru un transfer în Turcia sau SUA! U Craiova l-a blocat

Din informaţiile furnizate de agentul fotbalistului de la Universitatea Craiova, Acka are şansa unei reveniri în Turcia, acolo de unde a venit, ultima dată, la U Craiova. În plus, fundaşul central al oltenilor a primit o ofertă şi din MLS. 

În tot acest timp, Mihai Rotaru şi conducerea s-au opus transferului prin pretenţii prea mari de îndeplinit pentru cluburile care-l doresc pe Acka: 

"Credem că Acka s-ar potrivi în MLS sau în Turcia. Există şi interes din aceste ligi, dar, din păcate, clubul (n.r. - Universitatea Craiova) emite pretenţii nerealiste în privinţa jucătorului.

Are un contract care expiră într-un an şi jumătate, în vara lui 2022, dar credem că cea mai bună soluţie pentru el e să se transfere în perioada de mercato din iarnă", a mai spus impresarul fotbalistului de la U Craiova pentru Telekom Sport. 

  • În acest sezon, Acka a jucat în doar 5 meciuri. 
  • 123 de meciuri, un gol şi o pasă decisivă sunt cifrele lui Acka la U Craiova. 

Fotbalistul Universităţii Craiova, Mihai Roman, sfătuit să se retragă. "Este o situaţie mai delicată decât la Ţucudean. Nu-l vom lăsa să-şi rişte viaţa"

 

viewscnt
Articole similare
Ce super masina de 250 000 de euro si-a luat Simona Halep cu ocazia logodnei