Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Răzvan Lucescu, discuţii cu patronii unui alt club! Planul pus la cale pentru o mutare de milioane de euro

BREAKING NEWS | Răzvan Lucescu, discuţii cu patronii unui alt club! Planul pus la cale pentru o mutare de milioane de euro

Stranieri

Comentarii

Antrenorul lui Al-Hilal Riyadh, Răzvan Lucescu, poate pune umărul la mărirea antrenorilor români din campionatul Arabiei Saudite. Presa din Turcia a notat că Lucescu jr. l-a recomandat şefilor de la Al-Wahda Mekka pe Marius Şumudică, cel care a recunoscut că a fost ofertat.

Răzvan Lucescu se implică în posibila plecare a lui Marius Şumudică în Arabia Saudită

Conducerea lui Gaziantep a fost luată prin surprindere de ultimele declaraţii făcute de Marius Şumudică, cel care a avut un sezon peste aşteptări cu echipa din Turcia. 

Deşi mai are contract pentru încă un an cu Gaziantep, Marius Şumudică a dezvăluit că a fost ofertat de un club din Arabia Saudită şi că ar putea pleca în orice moment. Fostul tehnician al Astrei a susţinut că presiunea nu este pe umerii săi, în condiţiile în care are o clauză care îi permite să plece oricând, fără a plăti despăgubiri. 

Se pare că şefii de la Al-Wahda Mekka i-au cerut câteva informaţii lui Răzvan Lucescu despre Marius Şumudică, notează Gaziantep27.net: "Răzvan Lucescu l-a recomandat saudiţilor pe Marius Şumudică. În plus, le-a transmis că nu are niciun dubiu că o poate duce pe Al Wahda spre îndeplinirea obiectivelor, iar aceştia i-au făcut o ofertă", scrie sursa citată.

”Pot pleca chiar astăzi, dacă vreau. Totuşi, vreau să continui până la finalul sezonului! Avem o familie aici, nu îi voi lăsa pe jucători. Într-adevăr, oferta pe care am primit-o este de câteva ori mai mare decât ceea ce am aici. Am însă respect pentru oraş, club şi fotbaliştii mei.

Dacă îmi doresc să plec, o pot face fără a plăti nimic. Este o clauză specială în contractul meu, pe care o pot folosi. Am vorbit cu preşedintele clubului şi i-am promis că voi sta 2 ani aici, aştept să îmi expire înţelegerea actuală.”, le-a transmis Marius Şumudică turcilor de la Hurriyet.

Marius Şumudică rămâne un antrenor la modă atât în Turcia, cât şi în zona Golfului, unde le-a mai antrenat pe Al-Shaab CSC şi Al-Shabab Riyadh, actuala echipă a fostului portar de la CFR Cluj, Giedrius Arlauskis. 

Românul este campion al României cu Astra şi câştigător al Cupei României tot cu echipa din Giurgiu. 

Marius Şumudică a preluat-o pe Gaziantep în august anul trecut şi a susţinut până acum 35 de meciuri pe banca tehnică a turcilor. A câştigat 12 dintre ele şi a remizat în alte 12. Gaziantep sub comanda lui Şumudică a marcat de 55 de ori.

Afla mai multe despre: marius sumudicarazvan lucescual wahdaal hilalplecare marius sumudica 

viewscnt
Articole similare