Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Răzvan Marin a primit un nou contract. Agentul său: ”Am fost în discuţii cu AS Roma, AS Monaco şi Sampdoria”

BREAKING NEWS | Răzvan Marin a primit un nou contract. Agentul său: ”Am fost în discuţii cu AS Roma, AS Monaco şi Sampdoria”

Stranieri

Comentarii

Răzvan Marin se bucură de multă încredere la Standard Liege şi clubul i-a oferit prelungirea contractului. Mijlocaşul de 22 de ani a semnat acum până în 2023. Impresarul său a confirmat că Marin a fost dorit de AS Roma, AS Monaco şi Sampdoria, dar jucătorul a preferat să rămână la Standard.

Răzvan Marin s-a integrat excelent la Standard Liege, unde a devenit jucător de bază. În vară, datorită evoluţiilor foarte bune din sezonul următor, a fost căutat de mai multe cluburi importante din Europa. Totuşi, mijlocaşul de 22 de ani a considerat că trebuie să rămână la Standard, unde are şansa să capete mai multă experienţă:

”Am discutat cu AS Roma, AS Monaco şi Sampdoria, dar Răzvan a ales să rămână la Standard”, a confirmat Pietro Chiodi, agentul lui Răzvan Marin. Impresarul internaţionului român a dezvăluit că AS Roma era dispusă să ofere 10 milioane de euro pentru acest transfer.

Potrivit dhnet.be, Răzvan Marin a preferat să-şi prelungească înţelegerea cu Standard Liege, care expira în 2021. Acum, a semnat până în 2023: ”Este îmbucurător faptul că cluburile sunt interesate de mine, dar mintea mea este la Standard şi vreau să continui să mă dezvolt aici”, a spus jucătorul.

Afla mai multe despre: razvan marinstandard liegebelgiaas romachiodi 

viewscnt
Articole similare