Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS Răzvan Marin, MEGA transfer! Românul pleacă de la Ajax după un an şi semnează cu un alt COLOS al Europei

BREAKING NEWS Răzvan Marin, MEGA transfer! Românul pleacă de la Ajax după un an şi semnează cu un alt COLOS al Europei

Stranieri

Comentarii

Răzvan Marin se va despărţi de Ajax Amsterdam la finalul sezonului.

Răzvan Marin a reintrat în vederea formaţiei din Turcia, Galatasaray Istanbul, care lucrează intens în aceste zile pentru remanierea lotului. 

Conducerea celor de la Galatasaray Istanbul face eforturi considerabile pentru a reduce din cheltuielile financiare şi de scăpa de jucătorii care au demonstrat că nu-şi merită banii. Pentru a completa lotul, turcii sunt obligaţi să aducă alţi jucători în schimb. Timpul îi presează să o facă rapid dacă vor să conteze în lupta pentru titlul actualului sezon, acolo unde se află la trei puncte în spatele formaţiilor Trabzonspor şi Basaksehir.

Astfel, publicaţia turcă Fotomac anunţă că Galatasaray şi-a îndreptat din nou atenţia către Răzvan Marin, cel care este trecut pe "linie moartă" la Ajax Amsterdam. Nu este prima dată când Galata îl doreşte pe fotbalistul român. În 2017, înainte a ajunge de la Viitorul Constanţa la Standard Liege, Marin a fost aproape de a ajunge pe malul Bosforului.

Cea mai la îndemână metodă de a se face transferul este, în prealabil, un împrumut al jucătorului care i-a costat pe "lăncieri" 12.5 milioane de euro vara trecută. În înţelegere ar urma să fie inclusă şi o eventuală sumă de transfer definitiv, ce ar urma să fie activată dacă românul va confirma.

Răzvan Marin le-a transmis olandezilor că îşi doreşte să joace meci de meci şi, dacă la Ajax nu se poate, să fie lăsat să plece. Mijlocaşul ia în considerare această opţiune şi mutarea se poate realiza în prima fereastră de transferuri oficială. 

Recent, turcii au scris că Galatasaray Istanbul şi-a manifestat interesul şi pentru un alt fotbalist român, Vlad Dragomir, legitimat la Perugia Calcio.

Răzvan Marin, dorit şi de Club Brugge

În ultima perioadă, presa din Ţările de Jos a scris că Ajax Amsterdam plănuieşte să-l folosească pe Răzvan Marin ca monedă de schimb pentru a pune mâna pe unul dintre jucătorii importanţi ai celor de la Club Brugge, fie că este vorba de Hans Vanaken, fie de Krepin Diatta.

  • 2024 e anul în care expiră contractul dintre Ajax şi Răzvan Marin
  • 21 de selecţii şi un gol a strâns Marin pentru naţionala mare a României

viewscnt
Articole similare