Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Răzvan Marin schimbă, din nou, echipa! Unde ajunge în această vară

BREAKING NEWS | Răzvan Marin schimbă, din nou, echipa! Unde ajunge în această vară

Serie A

Comentarii

Răzvan Marin (27 de ani) nu va mai juca la Empoli în sezonul viitor din Serie A.

BREAKING NEWS | Răzvan Marin schimbă, din nou, echipa, dar rămâne în Serie A!

Presa din Italia a aflat ce se întâmplă cu Răzvan Marin în sezonul 2023 – 2024.

Potrivit jurnaliştilor italieni sunt şanse foarte mari ca el să revină la Cagliari, echipă care tocmai a revenit pe prima scenă a fotbalului italian. 

Mijlocaşul român va reveni la Cagliari, clubul care l-a împrumutat în sezonul recent încheiat la Empoli. Motivul pentru care nu va continuat la echipa la care a evoluat în sezonul trecut este dat de clauza lui Marin. Presa din Peninsulă scrie că Claudio Ranieri (71 de ani), care a readus-o pe Cagliari în Serie A, mizează pe serviciile sale!

Conform presei italiene, tehnicianul care a cucerit Premier League cu Leicester acum 7 ani este un admirator al lui Marin. Ranieri va purta o discuţie săptămâna viitoare cu preşedintele şi directorul sportiv al clubului şi pentru a-i convinge de partea hotărârii sale.

  • 34 de meciuri, două goluri şi 4 pase de gol a reuşit fotbalistul român în tricoul lui Empoli

„Se acordă multă atenţie situaţiei lui Marin, care şi-a confirmat rezultatele bune la Empoli. 33 de apariţii, în care a marcat două goluri şi a oferit patru pase decisive. Acest lucru şi multe altele vor fi discutate când va avea loc prima întâlnire dintre preşedintele Giulini, directorul sportiv Bonato şi Ranieri”, notează sursa citată.

  • 8 milioane de euro este cota lui Răzvan Marin, potrivit site-ului de specialiate Transfermarkt.com

Internaţionalul român a fost cumpărat de Cagliari în 2021, de la Ajax, pentru 10 milioane de euro.

Laude pentru Marin în presa din Italia

„Marin a fost unul dintre oamenii cheie din mijlocul lui Zanetti (n.r. – de la Empoli). Atunci când l-a avut la dispoziţie, antrenorul nu a ezitat să îl folosească. Doar de două ori a lipsit Răzvan Marin în întreg campionatul.

Răzvan Marin e un jucător pentru care constanţa este principalul punct forte. O trăsătură aparte care îl transformă într-un jucător de încredere pe tot parcursul sezonului.

În vederea următorului sezon, Răzvan Marin va reveni la Cagliari. O întoarcere apreciată de român, care a avut o relaţie excelentă cu vestiarul „rossoblu”. Răzvan Marin este profilul mijlocaşului care se potriveşte bine jocului practicat de Cagliari.

Are picioare excelente, iar procentul de pase reuşite din sezonul trecut demonstrează asta (84%). Inteligent din punct de vedere tactic (148 de mingi recuperate şi doar 23 pierdute). Şi are inclusiv capacitatea de a marca, într-un campionat dificil şi echilibrat precum Serie A”, notează ziariştii de la Centotrentouno.

Afla mai multe despre: razvan marinserie acagliariempoli 

viewscnt
Articole similare