Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Reacţia lui Ionuţ Lupescu după ce DNA a descins la FRF şi a ridicat mai multe documente

BREAKING NEWS | Reacţia lui Ionuţ Lupescu după ce DNA a descins la FRF şi a ridicat mai multe documente

Fotbal intern

Comentarii

DNA a descins miercuri la sediul FRF pentru a ridica mai multe documente. Ionuţ Lupescu spune că nu are motive să-i fie teamă, deoarece a colaborat legal în trecut cu Federaţia Română de Fotbal.

Sediul FRF a fost vizitat miercuri de procurorii DNA, care au venit să ridice mai multe documente. Iniţial, a apărut informaţia că actele ar fi avut legătură cu perioada în care Mircea Sandu era preşedintele FRF. Zilele trecute, Răzvan Burleanu l-a acuzat pe Ionuţ Lupescu de faptul că a beneficiat de mai multe contract cu FRF, în care Sandu era şeful forului. Ulterior însă, au apărut alte informaţii, conform cărora DNA ar viza unele fapte ilegale comise în mandatul lui Răzvan Burleanu.

Ionuţ Lupescu spune însă că această achetă nu-i stârneşte nicio emoţie, deoarece n-a comis nicio infracţiune în acea perioadă: ””De ce nu a spus acest lucru acum 4 ani de zile? Campanie murdară dintr-o parte. Trebuie să ne vedem de treabă. Să terminăm odată cu atacurile astea murdare care vin de la oameni care, din păcate, nu au treabă cu fotbalul [...] Eu n-am fraudat şi n-am furat. Am înţeles că este un control DNA acolo, e foarte bine, sper să se controleze de când s-a înfiinţat Federatia până anul acesta, 2018, şi să-şi facă treaba”, a declarat Ionuţ Lupescu pentru Telekom Sport.

Fostul mare mijlocaş român este nemulţumit şi de felul în care Răzvan Burleanu îşi face campanie: prin critici dure îndreptate către Ionuţ Lupescu şi către susţinătorii acestuia: ”Aţi văzut că, între noi, lumea din fotbal, exista respect şi e singurul lucru pe care l-am cerut de la oamenii din afară e... să respecte. Îţi place, nu-ţi place, ei au făcut istoria acestui fotbal, de la generaţia tatălui meu şi mai devreme... acum nu ştiu dacă ştie el cine au fost Petschovschi şi Dan Apolzan, dar e important să se respecte valorile, altfel nu poţi avea viitor”, a mai spus Lupescu.

Afla mai multe despre: frfdnaionut lupescurazvan burleanu 

viewscnt
Articole similare