Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Reacţia oficială a lui City în scandalul excluderii din Liga Campionilor: "Suntem dezamăgiţi, dar deloc surprinşi!" Englezii, gata să meargă la TAS!

BREAKING NEWS | Reacţia oficială a lui City în scandalul excluderii din Liga Campionilor: "Suntem dezamăgiţi, dar deloc surprinşi!" Englezii, gata să meargă la TAS!

Premier League

Comentarii

Manchester City a reacţionat oficial, joi dimineaţă, după dezvăluirile făcute de presa din Anglia cu privire la posibilia excludere a "cetăţenilor" pentru un sezon din cupele europene.

Concret, campioana Angliei este anchetată pentru o posibilă încalcare a fair-play-ului financiar, iar Sky Spors şi alte publicaţii importante din Anglia au anunţat că recomandarea comisiei care investighează cazul va fi excluderea trupei lui Guardiola pentru un sezon.

Astăzi, cetăţenii au emis un comunicat de presă în care neagă acuzaţiile, dar în care admit printre cuvinte că informaţiile publicate de presă sunt veridice şi se aşteaptă ca CFCB IC (Comisia pentru control financiar la nivelul cluburilor), for condus de Yves Leterme, să recomande UEFA excluderea clubului din Europa.

City menţionează însă că are încredere că va avea câştig de cauză în momentul în care va ataca decizia la un tribunal independent.



"Manchester City este dezamăgită, dar, în mod regretabil, deloc surprinsă de anunţul subit al recomnadării ce urmează să fie făcută de şeful investigaţiei CFCB IV Yves Leterme.

Scurgerile de informaţii către media din ultima săptămână sunt elocvente asupra procesului supervizat de domnul Leterme.

Manchester City este în totalitate încrezătoare într-o soluţionare pozitivă în momentul în care problema va fi judecată de un for independent.

Acuzaţiile sunt în totalitate false, iar CFCB IC ignoră multitudinea de probe irefutabile puse la dispoziţie de Manchester City!

Decizia conţine greşeli, interpretări greşite şi confuzii născute în mod fundamental dintr-o lipsă de meticulozitate în proces. Rămân în continuare probleme nerezolvate ridicate de Manchester City într-un proces pe care clubul l-a găsit în totalitate ostil, nesatisfăcător şi insuficient documentat
", se arată într-un comunicat emis de Manchester City joi dimineaţă.

În cazul în care Manchester City va fi excusă din următoarea ediţie a Ligii Campionilor, locul 5 din Anglia (ocupat de Arsenal) va primi dreptul de a juca în grupele celei mai importante competiţii inter-cluburi.

Excludere Manchester City. Informaţiile publicate de presă

Surse apropiate dosarului au declarat că gruparea campioană a Angliei, deţinută din 2008 de membri ai familiei regale din Emiratele Arabe Unite, ar fi făcut declaraţii eronate în precedentele anchete privind respectarea fair-play-ului financiar, supraevaluând unele contracte de sponsorizare. City este din nou în atenţia UEFA pentru anumite încălcări ale regulamentului fair-play-ului financiar, de la începutul lunii martie.

În plus, şi liga profesionistă engleză anchetează sursele de finanţare ale "cetăţenilor".

City şi PSG sunt cluburile aflate cel mai des în atenţia forului european, din cauza faptului că nu respectă regulile fair-play-ului financiar.

Seria de dezvăluiri Football Leaks a arătat că Manchester City ar fi primit din emirate 2,7 miliarde de euro în şapte ani, prin contracte de sponsorizare supraevaluate.

City a primit deja în 2014 o amendă de la UEFA de 60 de milioane de euro, dintre care 40 cu suspendare, pentru încălcarea aceloraşi reguli. În sezonul următor, echipa engleză nu a avut voie să aibă în lot decât 21 de jucători, în loc de 25.
 

Afla mai multe despre: manchester citypremier league 

viewscnt
Articole similare