Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | Reading, ofertă acceptată pentru George Puşcaş! Cel mai bun fotbalist român dă lovitura vieţii

BREAKING NEWS | Reading, ofertă acceptată pentru George Puşcaş! Cel mai bun fotbalist român dă lovitura vieţii

Stranieri

Comentarii

George Puşcaş, desemnat luni cel mai bun fotbalist român al anului, poate schimba echipa în iarnă, după doar jumătate de sezon petrecut la Reading, anunţă turcii.

Publicaţia Star susţine că Fenerbahce este în continuare interesată de George Puşcaş, iar echipa românului ar fi dispusă să accepte 10.000.000 în schimbul său.

Fenerbahce este interesată de George Puşcaş încă de vara trecută, iar de-a lungul ultimelor luni presa din Turcia a scris des despre posibilul transfer al internaţionalului român. Acum, cei de la Star susţin că transferul lui George Puşcaş se poate face în viitorul apropiat.

Cu toate că antrenorul echipei Reading, Mark Bowen, şi-a exprimat intenţia de a-l păstra, ziarul din Turcia anunţă că gruparea din Championship ia în calcul un posibil transfer şi ar fi pregătită să îl vândă pe Puşcaş pentru zece milioane de euro.

Totuşi, Fenerbahce îl doreşte pe Puşcaş sub formă de împrumut, cu opţiunea de a-l transfera definitiv.

Transferat vara trecută de la Internazionale Milano, George Puşcaş s-a acomodat mai greu la Reading. 17 meciuri şi şase goluri a adunat românul în Championship, în acest sezon, trei dintre goluri venind în ultimul meci, cel cu Wigan, câştigat de Reading cu 3-1. Puşcaş a marcat în minutele 79 (penalti), 80 şi 84. Jucătorul român a fost integralist şi a primit un cartonaş galben în minutul 81.

George Puşcaş, cel mai bun fotbalist român în 2019

George Puşcaş a fost desemnat, luni, în cadrul Galei Fotbalului Românesc, fotbalistului anului 2019. În cadrul celei de-a 21-a ediţii a Galei Fotbalului Românesc, George Puşcaş a primit şi premiul pentru cel mai bun atacant.

“Mulţumesc tuturor celor care au crezut în mine. Este o onoare pentru mine, voi munci şi mai mult”, a spus fotbalistul. Premiul pentru fotbalistul anului, pentru care mai erau nominalizaţi Ionuţ Radu, Claudiu Keşeru şi Ciprian Deac, i-a fost înmânat lui Puşcaş de Mircea Lucescu.

”Dacă am luat aceste premii, înseamnă că este un an reuşit. Dar nu doar asta, mă bucur mult pentru performanţele pe care le-am reuşit anul acesta. O responsabilitate a fost mereu, nu doar că am primit acest premiu astăzi.Asta e munca pe care o fac şi trebuie să mă obişnuiesc cu asta. Trebuie să dau mereu totul, să fac ceea ce îmi place şi să o fac serios. Pentru la anul? Îmi doresc să devin din ce în ce mai bun, să muncesc din ce în ce mai mult, să am performanţe cu echipa naţională este cel mai important şi să fiu sănătos. Să nu zicem încă dacă era, pentru că mai avem o şansă. Este un an perfect, oricum. Bune, rele, trebuie să le luăm ca atare. Eu mă bucur de ele aşa cum sunt şi sper să mai am ani ca şi acesta”, a mai spus George Puşcaş.

viewscnt
Articole similare