Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | Real Madrid aruncă BOMBA în ultimele ore de mercato. ”Transferul este perfectat”. Lovitură GALACTICĂ a lui Florentino Perez

BREAKING NEWS | Real Madrid aruncă BOMBA în ultimele ore de mercato. ”Transferul este perfectat”. Lovitură GALACTICĂ a lui Florentino Perezgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Florentino Perez ar fi ajuns la un acord pentru transferul mijlocaşului danez Christian Eriksen de la Tottenham.

Don Balon scrie că mijlocaşul danez va ajunge la Real Madrid în ultimele ore ale perioadei de mercato. Aşteptându-i pe Neymar şi Paul Pogba, fanii Realului primesc o altă veste foarte bună: Christian Eriksen.

Danezul de la Tottenham este preferatul preşedintelui blanco pentru linia mediană. Acesta consideră că Eriksen şi Van den Beek de la Ajax sunt două achiziţii mai bune ca raport calitate pretţ decât Paul Pogba.

”Transferul este perfectat”

Conform sursei citate, Florentino Perez a telefonat deja în direcţia Londra de unde a obţinut acordul lui Daniel Levy pentru transferul lui Eriksen.

Aproximativ 90 de milioane de euro va plăti Real Madrid pentru internaţionalul danez, căruia Tottenham i-a găsit deja înlocuitor: Giovani Lo Celso de la Betis Sevilla.

Există şi o altă variantă discutată de oficialii celor două cluburi: Real Madrid ar putea plăti doar 30 de milioane de euro pentru Eriksen (aflat în ultimul an de contract) plus James Rodriguez la schimb. 

viewscnt
Articole similare