Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Revenire de senzaţie la Dinamo! Dario Bonetti a sosit la Bucureşti, la solicitarea suporterilor din "Ştefan cel Mare"

BREAKING NEWS | Revenire de senzaţie la Dinamo! Dario Bonetti a sosit la Bucureşti, la solicitarea suporterilor din "Ştefan cel Mare"

Fotbal

Comentarii

Suporterii "Peluzei Cătălin Hîldan" au făcut anunţul, în urmă cu puţin timp: italianul Dario Bonetti a sosit la Bucureşti şi se va ocupa de Dinamo, alături de Jerry Gane.

"Benvenuto a casa, Dario", aşa îşi încep suporterii de la PCH postarea de pe pagina de Facebook, în care îl anunţă pe Dario Bonetti ca fiind noul consultant al echipei pe probleme de sport, având ca scop ajutarea "câinilor" în reorganizarea activităşii pe acest final de sezon, şi punerea unei baze sănătoase pentru ceea ce urmează.

Antrenorul celor de la Dinamo, Jerry Gane, a fost consultat de către suporteri şi a fost de acord să colaboreze cu Dario Bonneti fără rezerve, pentru binele lui Dinamo.

Răspunsul lui Dario a fost foarte prompt: "Vin gratis. Cu suporteri ca voi se pot face lucruri INCREDIBILE! Împreună putem salva clubul."

Dario Bonetti a fost antrenorul lui Dinamo în două perioade: 2009-2010 şi 2012-2013. Cu el pe bancă, Dinamo a reuşit "Minunea de la Liberec", când au învins-o pe Slovan Liberec la lovituri de departajare, după ce în timpul regulamentar scorul a fost 3-0 pentru "câini". În tur, Dinamo pierduse la "masa verde" cu 0-3, după ce suporterii invadaseră terenul nemulţumiţi de jocul favoriţilor.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare