Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de senzaţie la FCSB! Fanii sunt în culmea fericirii. Gigi Becali dă lovitura şi scapă de o problemă uriaşă

Revenire de senzaţie la FCSB! Fanii sunt în culmea fericirii. Gigi Becali dă lovitura şi scapă de o problemă uriaşă

FCSB

Comentarii

FCSB are mari probleme în ofensivă, dar fanii primesc o veste extraordinară: Harlem Gnohere este gata să revină pe teren!

Doar cinci goluri a marcat FCSB în primele patru etape de campionat. Împotriva celor de la Mlada Boleslav, elevii lui Andronache nu au găsit în 90 de minute poarta, dar lucrurile sunt pe cale să se schimbe.

  • Trăieşte experienţe LIVE în cele mai tari competiţii din lume. Ia-ţi acum pachetul Telekom Sport +

Golgheterul francez, Harlem Gnohere, accidentat de mai multă vreme este din nou apt de joc. "Acum cred că primul care va putea intra va fi Gnohere. Ne bucură că deja ieri a făcut aproape tot antrenamentul cu echipa şi sperăm ca de săptămâna viitoare să intre în program normal. Următorul va fi Mihai Roman” a confirmat şi antrenorul interimar, Vergil Andronache.

Acesta a explicat că ”Bizonul” nu va fi titular din start: ”Fiecare dintre jucători are aceeaşi şansă. Depinde de fiecare, de parametrii pe care îi are în ziua respectivă. Acesta este şi cazul lui Harlem Gnohere" a mai spus Andronache.

Harlem Gnohere este cel mai bun marcator al roş-albaştrilor în stagiunea trecută. Francezul a marcat 19 goluri în toate competiţiile, dintre care 4 în Cupele Europene. În contextul în care FCSB are nevoie să marcheze în poarta cehilor de la Mlada, în partida retur, revenirea ”Bizonului” este o veste extraordinară pentru FCSB.

În ediţia trecută de campionat, Gnohere a marcat 15 goluri, dintre care 4 în cele 8 meciuri din playoff în care a evoluat. El nu a evoluat deloc în actuala stagiune pentru gruparea roş-albastră şi a ratat pregătirea de vară sub comanda lui Bogdan Andone.

45 de goluri are Gnohere la FCSB
69 de goluri a marcat ”Bizonul” în România pentru Dinamo şi FCSB
39 de goluri şi 10 pase decisive a reuşit doar în Liga 1
2.5 milioane de euro este cota sa de piaţă

Afla mai multe despre: harlem gnoheregigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare