Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS Revenire de senzaţie la Real Madrid, la nici 24 de ore după câştigarea titlului! Lovitură URIAŞĂ

BREAKING NEWS Revenire de senzaţie la Real Madrid, la nici 24 de ore după câştigarea titlului! Lovitură URIAŞĂ

Real Madrid

Comentarii

Iker Casillas revine la Real Madrid. MARCA anunţat mutarea, la nici 24 de ore de la câştigarea titlului de campioană a Spaniei de către Real Madrid

”Legenda revine!” anunţă presa spaniolă care a aflat încă de azi dimineaţă prima mutare a lui Florentino Perez după câştigarea titlului de campioană a Spaniei de către Real Madrid.

Iker Casillas s-a întors acasă, acolo unde a adunat nu mai puţin de 725 de meciuri. Legendarul portar spaniol se întoarce după cinci ani pe Santiago Bernabeu şi va lucra alături de preşedintele Florentino Perez.

La 39 de ani şi retras practic din activitatea sportivă după ce pe 1 mai 2019 a suferit un infarct miocardic, Iker Casillas va aştepta ca actuala sa echipă, FC Porto, să joace finala Cupei Portugaliei pentru a putea încheia conturile cu gruparea de pe Dragao. Casillas s-a alăturat echipei FC Porto în 2015 după ce şi-a petrecut întreaga carieră până atunci la Real Madrid. Portughezii au lansat un videoclip, cu aspecte marcante din aventura spaniolului la Porto, sub titlul "Întotdeauna unul dintre ai noştri". 

Afla mai multe despre: iker casillasflorentino perez 

viewscnt
Articole similare