Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Revenire incredibilă pentru Florin Andone. Atacantul a făcut marele anunţ. OFICIAL | Unde va evolua

BREAKING NEWS | Revenire incredibilă pentru Florin Andone. Atacantul a făcut marele anunţ. OFICIAL | Unde va evoluagalerie foto
Comentarii

Florin Andone, atacantul echipei Galatasaray, a anunţat că în patru săptămâni va fi apt de joc.

Deşi presa din Turcia anunţa luni că internaţionalul român nu va mai evolua în acest sezon, fiind nevoit să se opereze după ce în luna noiembrie a suferit o ruptură a ligamentului colateral intern şi o leziune parţială a ligamentului încrucişat anterior, la genunchiul drept, Florin Andone a anunţat marţi că va reveni pe teren mai devreme.

"Totul decurge bine. În două săptămâni voi fi la Istanbul, iar peste patru săptămâni voi fi pregătit de joc", a anunţat Florin Andone.

Astfel, Florin Andone va putea să evolueze pentru România în meciul cu Islanda, programat pe 26 martie, în semifinalele barajului de accedere la Euro 2020.

Turcii au transferat un înlocuitor pentru Florin Andone

Galatasaray a anunţat împrumutul lui Henry Onyekuru (22 de ani) de la AS Monaco pentru restul sezonului. Francezii încasează 650.000 de euro pentru cedarea temporară a fotbalistului.

Onyekuru, un atacant nigerian, nu este la prima experienţă la Galatasaray. Cotat la 10 milioane de euro, el a marcat 16 goluri în 44 de meciuri pentru gruparea "Cim Bom" în sezonul 2018-2019.

Afla mai multe despre: florin andone 

viewscnt
Articole similare