Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | Revenire spectaculoasă la CFR Cluj. Anunţul OFICIAL: va semna pentru cinci ani cu ardelenii

BREAKING NEWS | Revenire spectaculoasă la CFR Cluj. Anunţul OFICIAL: va semna pentru cinci ani cu ardelenii

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a anunţat, sâmbătă seară, revenirea atacantului George Ţucudean, căruia i-a propus un contract de lungă durată cu gruparea ardeleană.

George Ţucudean îşi va relua pregătirile cu CFR Cluj în decembrie, atunci când atacantul va intra în ultimele şase luni de contract cu echipa antrenată de Dan Petrescu. Tehnicianul campioanei a dezvăluit că îşi doreşte ca Ţucudean să semneze pe cinci ani.

"Asta e vestea cea mai bună pe care o primim, în afară de victorie. A venit astăzi la antrenament, a venit dimineaţă... i-am zis să se schimbe, a zis că în decembrie. Îi zic, sigur? Cât mai ai contract? Până în vară! Hai să semnăm pe cinci ani că noi te vrem. Trebuie să vrei şi tu şi să poţi. Ne dorim foarte mult ca George să revină , avem nevoie mare de el. Culmea e că, fără el, avem aşa multe goluri marcate... În ultimii doi ani, în perioada asta nu cred că aveam golurile astea, şi George marca mai mult el, singur. Sută la sută, dacă el va reveni vom fi mult mai puternici.

Nu ştiu cum va reacţiona el după patru-cinci luni de absenţă. I-aş spune lui George să aibă mare grijă ce mănâncă şi ce face în perioada asta. Şi sperăm cu toţii ca el să vină şi să facă pregătirea de iarnă cu echipa, ar fi extraordinar", a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Revenire spectaculoasă la CFR Cluj: George Ţucudean se întoarce

George Ţucudean şi-a susţinut echipa la meciul cu Universitatea Craiova, partidă câştigată de CFR Cluj cu scorul de 2-0.

”Departe de teren e puţin mai greu, dar încerc să mă fac bine şi să joc din nou. Foarte bine mă simt, în decembrie voi începe pregătirea. Mai întâi singur, după aceea cu echipa. Sper să încep să joc din nou când se reia campionatul, după vacanţă.

Aştept să văd un meci în care să câştige CFR-ul. Nu ştiu cum, dar avem o perioadă mai aşa şi-aşa şi trebuie să câştigăm”, a spus George Ţucudean.

Atacantul de 28 de ani a suferit două intervenţii chirurgicale pe cord, în acest an, peste care a trecut cu bine şi este hotărât să revină cât mai curând pe teren.

”Nu a fost dificil, pentru că am în cap ce trebuie să fac. Am un plan şi sper să fie bine când voi reveni. Am făcut repaos total, dar voi începe să mă pregătesc. Două-trei luni nu e aşa mult, e ca şi cum m-aş fi lovit la genunchi”, a mai spus Ţucudean.

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Universitatea Craiova, în etapa a XIII-a, ultima a turului sezonului regulat al Ligii I.

Golurile au fost marcate de Traore ’70 şi Omrani ’78.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe