Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | Revenire spectaculoasă pentru Mircea Lucescu. Anunţul OFICIAL: "Şi-a dat acordul!"

BREAKING NEWS | Revenire spectaculoasă pentru Mircea Lucescu. Anunţul OFICIAL: "Şi-a dat acordul!"
Comentarii

Mircea Lucescu, ajuns la 74 de ani, a ajuns la un acord cu Dinamo Moscova.

Fără angajament din februarie, după despărţirea de echipa naţională a Turciei, Mircea Lucescu revine astfel în antrenorat şi, deopotrivă, în campionatul Rusiei, acolo unde a mai pregătit-o pe Zenit Sankt Petersburg, în sezonul 2016-2017.

„Mircea vrea să o antreneze pe Dinamo, şi-a dat acordul. Acum mai trebuie rezulvate câteva chestiuni organizatorice. Negocierile sunt într-o pauză”, a afirmat Arcadie Zaporojanu, conform ziare.com.

Lucescu şi-a început cariera în 1979, la Corvinul Hunedoara, după care a mai pregătit naţionala României, Dinamo, AC Pisa, Brescia, Regianna, Rapid Bucureşti, Inter, Galatasaray, Beşiktaş, Şahtior Doneţk, Zenit şi naţionala Turciei.

Mircea Lucescu, dorit de Gigi Becali la FCSB

În vară, Mircea Lucescu a fost dorit de Gigi Becali la FCSB, însă experimentatul antrenor nu a dat curs propunerii patronului roş-albaştrilor. Totuşi, Lucescu i-a ajutat cu sfaturi pe jucătorii FCSB-ului, înaintea partidei tur cu Mlada Boleslav, din turul al treilea preliminar al Europa League.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe