Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | River Plate - Boca Juniors se joacă în Europa. Data stabilită şi ce stadion a fost ales

BREAKING NEWS | River Plate - Boca Juniors se joacă în Europa. Data stabilită şi ce stadion a fost ales
Comentarii

Returul finalei Copei Libertadores dintre River Plate şi Boca Juniors se va disputa în Europa. Informaţia momentului vine din Spania.

UPDATE: Este oficial, finala Copei Libertadores dintre River Plate şi Boca Juniors se va juca la Madrid, pe 9 decembrie, pe Santiago Bernabeu. Potrivit AS.com, River va ajunge marţi la Madrid şi urmează să se antreneze în centrul de pregătire al naţionalei Spaniei,  Las Rozas, care se află în afara oraşului. De partea cealaltă, Boca a primit acordul de la Real Madrid să folosească baza de pregătire Valdebebas.

Finala Copei Livertadores ar fi trebuit să se joacă sâmbăta trecută, dar meciul a fost suspendat din cauza violenţelor.


După ce în ultimele ore s-au vehiculat mai multe soluţii pentru disputarea returului dintre River şi Boca, printre care şi această variantă incredibilă, presa spaniolă lansează bomba: Finala Copei Libertadores s-ar putea juca la Madrid!

Stadionul ales ar fi Estadio Santiago Bernabeu, arena formaţiei Real Madrid, anunţă postul La Sexta. Se pare că gruparea blanco şi-a dat deja acordul pentru ca acest meci să aibă loc în Capitala Spaniei, iar pentru ca meciul să se dispute pe Bernabeu există şi acordul Conmebol, FIFA şi al Federaţiei Spaniole de Fotbal.

O decizie se va lua după întâlnirea de la Asuncsion. În perioada 8-9 decembrie când ar putea avea loc meciul, Real Madrid joacă în deplasare la Huesca. Un meci pe Bernabeu atrage mai mult Conmebol decât Doha,  cu toate că financiar disputarea partidei în Qatar va aduce Conmebol 14 milioane de euro.

Relaţia bună dintre preşedintele de la Real Madrid, Florentino Perez şi Rodolfo D'Onofrio ar putea duce totuşi marea finala pe Estadio Santiago Bernabeu. Madridul are şi un alt avantaj: exista o colonie importantă de argentinieni în Capitala Spaniei.
 

Afla mai multe despre: boca-riversuperclasicoestadio santiago bernabeu 

viewscnt
Articole similare